Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Uz slidenajām ielām traumas guvuši 35 cilvēki, galvenokārt Rīgā

Aizvadītajā diennaktī pie mediķiem pēc palīdzības vērsušies 35 cilvēki, kuri guvuši traumas uz slidenajām ielām, un galvenokārt negadījumi notikuši tieši Rīgā, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Viņa pastāstīja, ka galvaspilsētā traumas, paslīdot un krītot uz ietves, guvis 31 cilvēks. Cietušie ir gan sievietes, gan vīrieši vecumā no 21 līdz 87 gadiem. Bukša norādīja, ka lielākoties gūti roku un kāju lūzumi, arī galvas sasitumi un smadzeņu satricinājumi, atsevišķos gadījumos ir bijušas muguras traumas un ribu lūzumi.

Slimnīcā nogādātas arī četras personas, kurām konstatēti apsaldējumi un ķermeņa atdzišana. Rīgā 75 gadus vecs vīrietis ar abu kāju apsaldējumiem nogādāts slimnīcā. Mediķu aprūpē nokļuvis arī 37 gadus vecs vīrietis, kurš gulējis kupenā, viņam konstatēta ķermeņa atdzišana.

Vidzemē ar vieglu ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāta kāda sieviete, kura bez virsdrēbēm gulējusi sniegā. Tāpat Vidzemē grāvmalē alkohola reibumā gulējis 21 gadu vecs vīrietis, viņam arī konstatēta ķermeņa atdzišana un vīrietis nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā Neatliekamās medicīnas palīdzības dienesta brigādes devās uz 1389 izsaukumiem, no tiem 219 gadījumos bijušas dažāda veida traumas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas