Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ventspilī brāzmu ātrums sasniedzis 29 metrus sekundē

Ventspilī vētra turpina pieņemties spēkā un līdz plkst.13 maksimālais brāzmu ātrums bija 29 metri sekundē, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Līdz plkst.10 Ventspilī reģistrētas vēja brāzmas 25 metri sekundē, bet stundas laikā tās palielinājušās līdz 28 metriem sekundē. Savukārt uz plkst.13 maksimālās vēja brāzmas bija 29 metri sekundē. Rīgā piepildās sinoptiķu prognozes, un līdz plkst.13 maksimālās brāzmas bija 21 metrs sekundē.

Liepājā līdz plkst.11 vētra nav pieņēmusies spēkā - ja līdz plkst.10 maksimālās brāzmas bija 19 metri sekundē, stundas laikā tās samazinājušās līdz 17 metriem sekundē. Tomēr uz plkst.13 brāzmu ātrums bija palielinājies līdz 20 metriem sekundē. Rucavā vēja brāzmu ātrums bijis 18 metri sekundē, bet Kolkā, kur plkst.8 bija 20 metri sekundē, brāzmas samazinājušās līdz 17 metriem sekundē.

Vēja brāzmu ātrums pakāpeniski palielinās arī citviet Latvijā. Piemēram, Ainažos, kur līdz plkst.10 brāzmu ātrums bija 15 metri sekundē, vējš pieņēmies spēkā līdz 19 metriem sekundē. Uz plkst.13 gan vēja spēks bija nedaudz mazinājies.

Sinoptiķi prognozē, ka šodien priekšpusdienā ziemeļrietumu, ziemeļu vējš piekrastes rajonos brāzmās sasniegs 20-23 metrus sekundē, bet jūras piekrastē 25 metrus sekundē lielu ātrumu.


    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli

    Ceturtdien Latvijā vietām snigs

    Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

    Ziņas

    Vairāk Ziņas


    Politika

    Vairāk Politika


    Rīgā

    Vairāk Rīgā


    Novados

    Vairāk Novados


    Kriminālziņas

    Vairāk Kriminālziņas