Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Donalda Trampa dominances gads

Pērn daudzi vaicāja, vai 2016. gads pasaulē bija visu laiku sliktākais. Šogad šāds jautājums neizskan, bet tas nenozīmē, ka 2017. gads būtu bijis nabadzīgs ar svarīgiem notikumiem. Par Donalda Trampa brāzmaino ievākšanos Baltajā namā, diktatora Kima Čen Una vadītās Ziemeļkorejas kodoldraudiem un Apvienotās Karalistes šķiršanos no Eiropas Savienības nākotnē rakstīs vēstures grāmatās.

Top komentāri

reptilis
r
Tramps ir ,kā sarkanā lupata vērsim,kura tracina visus šos jaunos Marksa sekotājus un neoliberāļus...un tas priecē pat palasot viņu komentārus....,bet pārkopēju savu komentāru -Tagad daudzi ļoti apspriež Rokpeļņa atzīšanos ,ka ir bijis KGB stukačs....,bet neviens neapspriež pašreizējos Latvijas valsts nodevējus un likvidātorus,kā arī to ideoloģiskos apkalpotājus - ar ko viņi labāki par Rokpelni? Viņi ir sliktāki nekā Rokpelnis,jo tas kļuva par stukaču okupācijas apstākļos...a šie ļautiņi nodod latviešu nacionālas valsts intereses brīvas izvēles apstākļos. Šorīt pat LR1 bija kaut kāds ""eksperts""no Latvijas ārpolitikas institūta,kurā cilvēkus,kuri ES grib saglabāt,kā nacionālu valstu apvienību faktiski nosauca par atpakaļrāpuļiem ,kuri nesaprot ,ka vajag veidot Eiroāfrikas identitāti:))....,bet ""populisms""neuzvarēšot! Un ar mani vēl komentāros ir strīdējušies - ES nav PSRS vieglais variants....ir ir - vienotā Padomju tauta tiek veidota! Homo Sovetikus mūžam dzīvs .
4.vara
4
Brīvība ir laba lieta. Tramps ir brīvs. Viņš nav sasiets ar neokomunistu murgiem. Viņam ir pie kājas, ka visi multikulturālisma sargkvaukšķi kvaukšķ jēlā rīklē. Multikomunisma karšu namiņš brūk un tas ir labi. Brīvība atgriežas.
zvirbulēns
z
Tramps apturēs ASV degredāciju, liks neģeriem strādāt, ne dzīvot no valsts pabalstiem, Tramps sadalīs Krievijas Federāciju, pārklās šo fašistu pārņemto valsti ar atomiem, viss uz labu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits