Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga
Džordžs Soross asi kritizē Trampa, Sji, Modi un Putina politiku

Miljards izglītības tīklam autoritāro līderu laikmetā

Jaunu akmeni pasaules politikas jau tāpat nemierīgajā dīķī iemetis viens no pasaulē vispretrunīgāk vērtētajiem ar plašām sabiedriskajām aktivitātēm pazīstamajiem miljardieriem Džordžs Soross. Pagājušajā nedēļā, uzstājoties Pasaules ekonomikas foruma sanāksmē Davosā, viņš paziņoja, ka sāk "vissvarīgāko un ilgstošāko projektu savā dzīvē".

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Soross, kā jau Dieva tautas pārstāvis, varētu būt ko dzirdējis par Dieva reakciju uz Bābeles torņa celtniecību. Cilvēkiem tika sajaukta vienotā valoda un viņi ieguva t.s. "nacionālo identitāti". Iemesls, kāpēc valoda tika sajaukta , nav zudis , bet kļūst tikai aktuālāks. Tāpēc nekāda jauna tautu "APVIENOŠANA" netiks pieļauta. Darbs, kas nav no Dieva, iznīks. Lai cik cēli arī nebūtu bijuši nodomi.
reptilis
r
Faktiski Diena atbalsta pretvalstiski ...pretlatviski noskaņotu personu ... viņš atklāti saka - nacionālas valstis ir jāgrauj! Un pēc tādas propagandas Diena brīnās - kāpēc tik maz cilvēku ir gatavi cīnīties par SAVU valsti?! Biedrs Melbiksis gan ir nedaudz pieklusis ,jo Krievijā ieročus žvadzina prātā sajucis un ar impērijas izveidošanu pārņemts maniaks,ja tāda tur nebūtu ,tad migrantu propaganda un sauklis - tu bēgtu...es bēgtu turpinātu izplatīties...un visus ,kuri pīkstētu pret šādu biedra Šoroša apmaksātu ļautiņu propagandu ,sauktu par sazvērestību teoriju apmātiem.....,lai gan te nav nekādu """teoriju""...te viss ir redzams,kā uz Delnas:))) ...biedra Šoroša apmaksāti kontrobandisti ved migrantus un šos kontrabandistus sauc par labdarības organizācijām:))) ...,jā ,par Klimatu ir tāda forša karikatūra par Davosu - pilns lidlauks ar privātām lidmašīnām un viens lidmašīnas īpašnieks prasa otram - vai mēs nenokavējām Grētas uzstāšanos?... liekulības paraugstunda.
ļuļa
ļ
kāpēc diena sauc sorosu par filantropu? kāpēc jūs nekad neuzrakstiet par viņa aktivitātēm otrā pasaules kara laikā, par sadarbību ar vācu okupācijas spēkiem un tautiešu nodošanu? vai ebereju nodošana vāciešiem iznīcināšanai ir savienojama ar filantropiju? tāpat vai ar filantropiju ir savienojama sorosa rīcība saistībā ar britu mārciņu finansu krīzes laikā? varbūt viņš tomēr ir savtīgs noziedznieks, nevis filantrops?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits