Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Veiksmīgie vakcīnu testi rada optimisma vilni

Jaunā koronavīrusa izraisītā globālā pandēmija pasaulē ir nonāvējusi vairāk nekā 600 tūkstošus cilvēku. Savukārt tās apturēšanai paredzētie ierobežojumi daudzviet ir izraisījuši ekonomikas dīkstāvi un ievērojamu bezdarbu.

Top komentāri

Pipars
P
Kārtējais feiks lai uz viltus saprintētās naudas apjoma rēķina un labās ziņas radītā optimisma viļņa uzpūstā pasaules tirgu burbuļu izmēri pieaugtu vēl par kādu procentiņu... Par Covidu runājot visa šitā dzīves līmeņa pazemināšanas programma, jeb totālais karš pret vidusslāni kā tādu sāk nopietni apnikt... nu cik var sabiedrībā stumt šito sviestu par covidu... Jā es saprotu ka cilvēce patērē vairāk nekā nepieciešams un to ka planētas resursi ir ierobežoti... un ka kaut kas šai jomā ir jādara... bet var taču to darīt bez meliem, feikiem, un visādiem iebiedēšanas un pārvietošanās brīvības ierobežošanas pasākumiem...
Krējums Saldais
K
"Veiksmīgie vakcīnu testi rada optimisma vilni..." . . . . . Yours Fake News. ©️Tramps. Vakcīna pret tik strauji mutējošu vīrusu NEKAD nebūs efektīva visiem tā paveidiem. Otrkārt, vai ir vērts taisīt vakcīnu vīrusam, no kura mirstība ir 0.035? TIKAI gadījumā, ja pēc Covid 19 ir paredzēti nākamie Covid 20, 21, 25, 29, 34 utt.
j
farmācija jau berzē rokas...būs baigais piķis...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits