Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Orbāns un Putins runās par enerģētiku

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns otrdien ieradīsies oficiālā vizītē Krievijā, lai tiktos ar šīs valsts prezidentu Vladimiru Putinu. Abu līderu sarunas galvenā tēma būšot jauns ilgtermiņa līgums par Krievijas gāzes piegādi Ungārijai un citi kopīgi enerģētikas projekti. Šī būs Putina un Orbāna otrā tikšanās divu mēnešu laikā, un tā vēlreiz apliecinās viņu ciešo draudzību par spīti tam, ka Eiropas Savienība (ES) jau vairākus gadus īsteno sankciju politiku pret Krieviju saistībā ar tās agresīvo ārpolitiku.

Top komentāri

Merkele un Putins runās par enerģet
M
Merkele vairākas reizes tikās ar Putinu lai aprunātu Nordstrīmu 2 neskatoties uz to, kas tas ir pret Baltijas un Polijas nacionālajām interesēm un Eiropas Savienība (ES) jau vairākus gadus īsteno sankciju politiku pret Krieviju saistībā ar tās agresīvo ārpolitiku.
hmmm
h
Esmu liberālis, un neciešu Eiropas pseido-liberāļu tukšmuldētājus #meeToo stila histēriķus. A, ko tam Orbānam darīt? Ja valsts ir atkarīga no Krievijas gāzes un naftas. Nerunāt un pēc 2020.gada kurināt ar malku? Vai arī pirkt gāzi par niknu cenu. Un ko pseido-liberālā Eiropa ir darījusi tā reāli lai šo atkarību mazināt. Ko darījusi ir pseido-liberāle Merkela? Ak, jā Angela ir par spīti visiem EU aizrādījumiem noslēgusi līgumus par Nord streem 2 (laikam jau noskatījusi siltu vietiņu blakus Šrēderam). Vai ir alternatīvas Krievijas gāzei? Ir. Tā pati slānekļa gāze ko tā ļoti vēlas tagad tirgot Tramps. Noslēgtu līgumu ar Trampu pie reizes būtu arī pamats atcelt ASV nule ieviestos tirdzniecības tarifus pret EU precēm. Bet Tramps jau ir "nepareizais". Tā ir liekulība liekulības galā, un pēctam vēl naivi brīnās kāpēc vārds "liberālis" kļūst par lamuvārdu.
ļuļa
ļ
interesanti, ka par merkeli te neviens neraksta tādus nievājošus komentārus kā par orbānu, lai gan merkele patiesībā ir īstenā kremline un nord stream aizstāve. tantiņa, kas pilnīgi noteikti nejauc krievu gāzi ar politiku.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits