Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pēc strīdiem Rietumos skauj draugus Maskavā

Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans šodien Maskavā jau trešo reizi šogad tiksies ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Nevar nepamanīt, ka pēc pusgadu ilgā atsaluma starp abām valstīm, kas iestājās 2015. gada novembrī, kad Turcijas Gaisa spēku lidmašīna notrieca Krievijas iznīcinātāju Su-24, jo tas esot pārkāpis Turcijas gaisa telpu Sīrijas pierobežā, Turcija īpašu uzmanību velta attiecību attīstīšanai ar Krieviju.

Top komentāri

Vilks
V
Protams, Turcija ir suverēna valsts un, šauri skatoties no šīs pozīcijas, var pirkt ieročus no kā vēlas. Bet dalība jebkurā organizācijā vienmēr rada formālus vai neformālus uzvedības noteikumus. Šķiet, ka nopietnu ieroču iegāde no valsts, kura NATO potenciālo pretinieku sarakstā ir teju ja ne galīgi topā, ir diezgan neatbilstoša organizācijas interesēm. Formāli, protams, procedūra nav aizliegta, gluži tā pat, kā basketbola spēles noteikumi neaizliedz piespēlēt bumbu pretiniekam. Jautājums tikai, cik ilgi tādā gadījumā tava komanda vēlēsies redzēt tevi savās rindās.
melnais humors
m
1) Turcija ir suverēna valsts. Edogans dara to, ko uzskata par atbilstošu Turcijas interesēm un, lai to darītu, viņam nav jāprasa atļauja ne Rietumiem, ne arī Jurim Tihonovam. 2) Politikā nav un nevar būt draugu. Ir tikai īslaicīgas savienības ar vieniem pret otriem. "Skauj draugus Maskavā" - ko tādu var uzrakstīt tikai pērkams un/vai politiski angažēts žurnālists, kuru par žurnālistu negribas nosaukt - drīzāk jau par prostitūtu. 3) Sevi cienošs laikraksts sniedz ziņas, bet nemanipulē ar informāciju un viedokļiem. Izskatās, ka Diena riskē iekāpt tādos pašos mēslos kā CNN.
oskars
o
Turcija ir neatkariga valsts un dara to kas vinai liekas pareizi ,,, un nelieniet ne savas darisanas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits