Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

SestDienas receptes: Sēņu žiljens un pikantais cepeškrāsns ķirbis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sleeptaa reklaama
S
Viins kaut kaada susla - ne gads mineets, ne bodega.
ta nu gan
t
Receptes labas, bet kāpēc tāds nosaukums? Žuljēns (julienne) ir kulinārijas termins, kā sagriezt dārzeņus vai citus produktus. Sagriež dārzeni plānās šķēlēs, krauj sagrieztās šķēles kaudzītē un griež šaurās strēmelēs - pēc izskata kā sērkociņus. Citus produktus šādi sagriezt būs grūtāk, bet princips tas pats. Par žuljēnu var saukt šādi sagrieztus produktus, piemēram, kabaču un burkānu žuljēns.
?????
?
He,kur tas sievišķis ņem naudu,ja tik vien kā gatavo rītā,pusdienā un vakarā.,tāpat arī draugs ir kopāēšanas reizēs,a varbūt esiet jau pensionāri,tad jau var saprast ,forši.
Z.
Z
Žiljēnu esmu gatavojusi,bet nekad ar sieru,jāpamēgina. Paldies .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Piesārņotākais gaiss – Āzijā

Varam atviegloti nopūsties – rīdzinieki elpo tīrāku gaisu nekā liela daļa pasaules metropoļu iedzīvotāju. Šveices gaisa kvalitātes tehnoloģiju kompānijas IQAir uzturētajā piesārņotāko pasa...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata