Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Aicina skolēnus uzzināt par studijām RTU, sekojot studentiem

Līdz svētdienai, 4. martam, skolēni aicināti pieteikties iespējai sekot līdzi Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentu ikdienas gaitām, lai vēl pirms iestāšanās universitātē iepazītu studentu dzīvi “no iekšpuses”. Par godu RTU 150 gadu jubilejai šogad sekotājus gaida 150 RTU studenti.

Šobrīd par studentu sekotājiem pieteikušies 65 skolēni no visas Latvijas. Populārākie izrādījušies ķīmijas tehnoloģiju un ķīmijas studenti, kuru gaitām vēlas sekot 18 skolēni. Savukārt katrs sestais vēlas sekot pa pēdām Inženierekonomikas un vadības fakultātes studentiem.

«Es mācos 12. klasē. Savu dzīvi vēlos saistīt ar ekonomiku, matemātiku, informātiku. Es plānoju studēt RTU programmā «Finanšu inženierija». Vēlos vairāk uzzināt par studijām, kā arī pārliecināties, vai tiešām izvēlējos pareizo studiju programmu, tāpēc man šogad ir īpaši svarīgi sekot studentam pa pēdām,» pastāstīja viena no skolniecēm, kas pieteikusies projektam.

Tie jaunieši, kas pieteiksies projektā, skolēnu brīvlaika laikā no 13. līdz 15. martam kļūs par RTU studenta sekotāju, dodoties viņam līdzi ikdienas gaitās gan uz lekcijām, gan laboratorijas darbiem un praktiskajām nodarbībām. Tāpat skolēni tiks iepazīstināti ar plašajām ārpus studiju aktivitātēm: sporta komandu, tautas mākslas kolektīvu un RTU Studentu parlamenta darbību.

Lai pieteiktos, skolēnam līdz 4.martam www.nacstudet.lv un jāizpilda pieteikuma anketa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi