Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Knicks pirmajā spēlē bez Porziņģa piedzīvo sagrāvi Toronto

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas Knicks, kura otrdien uz ilgu laiku zaudēja savu līderi Kristapu Porziņģi, pirmajā mačā bez latvieša palīdzības cieta sagrāvi viesos pret vienu no vadošajām Austrumu konferences komandām Toronto Raptors, kuras rindās teicami nospēlēja lietuvietis Jons Valančūns.

Knicks komanda, kuru regulārā čempionāta noslēdzošajos trīs mēnešos, visticamāk, sagaida ļoti grūti laiki, zaudēja ar rezultātu 88:113 (18:23, 23:29, 25:30, 22:31).

Jau ziņots, ka Porziņģis otrdien NBA spēlē pret Milvoki Bucks sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, tāpēc viņam šī sezona jau ir noslēgusies. Latvietim tuvākajās dienās gaidāma operācija, pēc kuras atlabšanai būs nepieciešami daudzi mēneši, iespējams, pat gads.

Porziņģa vietā sākumsastāvā devās Maikls Bīzlijs, kurš ar 21 punktu bija rezultatīvākais viesu rindās. Tāpat Knicks labā 12 punktus guva Trejs Bērks, bet 11 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja 22 gadus vecais Lūks Kornets, kuram šī bija NBA debijas spēle.

Zīmīgi, ka Knicks šajā mačā iztika arī bez cita līdera Enesa Kantera, jo turku centram trešdien tika veikta neliela mutes operācija, lai kārtīgi aizšūtu nesen gūtu plēsumu, jo otrdienas spēles laikā viņam tika uzplēstas šuves.

Tāpat pirms spēles Knicks paziņoja, ka neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievieto spēka uzbrucēju Džoniju O'Braientu, kuru vēl tikai trešdien iemainīja no Šarlotes Hornets komandas, pretī atdodot Porziņģa draugu Villiju Ernangomesu.

Tikmēr Raptors komandā 18 punktus guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Valančūns, kurš bija rezultatīvākais mājinieku rindās.

Knicks šajā spēlē vadībā atradās tikai pašā mačā sākumā, turpinājumā Raptors komandai lēnām palielinot pārsvaru. Pēc puslaika mājinieki bija priekšā ar 52:41, bet beigās guva uzvaru ar 25 punktiem.

Ņujorkas vienība piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, kamēr Raptors šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas un sestā pēdējos sešos mačos. Savā laukumā Toronto komanda ir uzvarējusi 23 no 27 spēlēm, kas ir labākais rādītājs līgā.

Knicks vienība zaudēja 12.reizi pēdējos 16 mačos, turpinot attālināties no izslēgšanas turnīra zonas. Ņujorkas vienība ar 23 uzvarām 56 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr Raptors ar 38 panākumiem 54 mačos ir konferences vicelīderi, par divu uzvaru tiesu atpaliekot no Bostonas Celtics.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs svētdien viesos pret Indiānas Pacers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi