Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Wizards aizmaina Braunu un Vāgneru; Furnjē un Vucevičs pamet Magic

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas Wizards, kuru pārstāv Dāvis Bertāns, ceturtdien aizmainījusi Troju Braunu junioru un Morics Vāgneru, savukārt Evans Furnjē un Nikola Vucevičs turpmāk vairs nespēlēs Orlando Magic.

Līdz plkst.21 pēc Latvijas laika NBA komandas var veikt pēdējās maiņas. 

Dažas stundas pirms maiņu darījuma beigām "Wizards" uz Čikāgas "Bulls" aizmainījusi Braunu junioru un Vāgneru, kurš iepriekšējā sezonā par minūtēm laukumā cīnījās ar Anžeju Pasečņiku.

Vašingtonas komanda darījumā ieguvusi Čendleru Hatčisonu un Danielu Geifordu.

Hatčisonam vēl ir spēkā iepriekš noslēgtais divu gadu līgums, bet Geifords var cerēt, ka pēc šīs sezonas sadarbība ar viņu tiks turpināta. Hatčisons šosezon septiņās spēlēs vidēji guvis 1,9 punktus un izcīnījis 2,9 bumbas zem groziem, bet Geifords 31 spēlē vidēji laukumā pavadījis 12,4 minūtes, tajās caurmērā izceļoties ar 4,7 punktiem un 3,3 atlēkušajām bumbām.

Brauns juniors 21 spēlē vidēji guvis 4,3 punktus un izcīnījis 2,9 atlēkušās bumbas, bet Vāgners piedalījies 25 mačos, caurmērā atzīmējoties ar 7,1 punktu un 2,9 bumbām zem groziem.

"The Athletic" žurnālists Freds Kacs savā "Twitter" kontā vēsta, ka Hatčisona un Geiforda atalgojums atbilst Brauna juniora algai, kā rezultātā "Wizards" uz Vāgnera rēķina ietaupījusi 2,1 miljonus ASV dolāru algu griestos.

Krietni iespaidīgāku darījumu veikušas Orlando "Magic" un "Celtics" komandas. Orlando vienība apmaiņā pret Furnjē ieguvusi vairākas otrās kārtas drafta izvēles.

"Celtics" Furnjē atalgojumu varēs nosegt, jo pērn maiņas darījumā uz Šarlotas "Hornets" aizsūtīja Gordonu Heivordu. Furnjē šosezon vidēji spēlē guvis 19,7 punktus un 3,7 reizes rezultatīvi piespēlējis, aizvadot savu labāko sezonu NBA.

Tas gan nav "Magic" vienīgais vērienīgais maiņas darījums, jo komandu pametis arī Nikola Vucevičs un Als Faruks Aminu, kuri drīzumā pārstāvēs "Bulls" vienību. "Magic" šajā maiņas darījumā ieguva Vendelu Kārteru junioru un divas pirmās kārtas izvēles kādā no nākamo gadu draftiem.

Divu Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks Vucevičs šosezon vidēji spēlē guvis 24,5 punktus un izcīnījis 11,8 atlēkušās bumbas. Pēc šīs sezonas viņam vēl būs spēkā iepriekš parakstītais četru gadu līgums par kopējo summu 100 miljoni ASV dolāru.

Vucevičs NBA spēlējis desmit sezonas, no kurām deviņās pārstāvējis "Magic" vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi