Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kurucam un Bertānam pa 5 punktiem NBA mačos, komandām atšķirīgas sekmes

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs ar zemu metienu precizitāti sestdien iemeta piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Bruklinas Nets komanda izbraukumā ar rezultātu 89:102 (21:26, 27:18, 22:34, 19:24) piekāpās Orlando Magic basketbolistiem. Savukārt Dāvis Bertāns sestdien iemeta piecus punktus, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Sanantonio Spurs komandai savā laukumā ar 113:108 (35:24, 28:26, 31:28, 19:30) uzvarēt Ņūorleānas Pelicans.

"Nets" komandai šis bija trešais zaudējums pēdējo četru maču laikā.

Kā ierasts, Kurucs šo maču uzsāka "Nets" starta pieciniekā, bet kopumā viņš laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā iemeta vienu no deviņiem divpunktniekiem un vienu no trim trejačiem.

Latvijas basketbolista kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, viens bloķēts metiens, divas kļūdas un viena piezīme. Kamēr viņš bija laukumā, "Nets" ielaida par 12 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija trešais sliktākais rādītājs komandā.

"Nets" sastāvā 23 punktus iemeta D'Endželo Rasels, kamēr 15 punkti Šabazam Napjēram.

Savukārt "Magic" rindās ar 24 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās melnkalnietis Nikola Vučevičs, bet 16 punkti Evanam Furnjē.

Kurucs visus savus piecus punktus guva trešajā ceturtdaļā, izceldamies divos uzbrukumos pēc kārtas, bet spēles lielāko daļu vadībā atradās "Magic". Orlando klubs trešajā ceturksnī spēja iegūt desmit punktu vadību, turklāt to komandai turpinājumā arī izdevās nosargāt un gūt uzvaru.

"Nets" ar 28 uzvarām 54 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu, kamēr "Magic" ar 22 panākumiem 53 mačos ir 11.pozīcijā.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs pirmdien, kad uzņems NBA līderi Milvoki "Bucks".

Tikmēr Bertāna pārstāvētajai "Spurs" vienībai šī bija piektā uzvara pēc kārtas.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā trāpīja divus no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", taču visi trīs trejači lidoja grozam secen.

Vēl Latvijas basketbolista kontā piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un viena piezīme.

"Spurs" labā Lamarkuss Oldridžs izcēlās ar 25 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, kamēr pa 17 punktiem pievienoja Rūdijs Gejs un Marko Belinelli.

Tikmēr "Pelicans" komandu no zaudējuma neglāba Frenka Džeksona 25 punkti, bet 15 punktus iemeta Džrū Holidejs un Īans Klārks.

"Spurs" šajā spēlē guva pārliecinošu uzvaru. Komandas pārsvars kļuva lielāks pakāpeniski, bet noslēdzošajā ceturksnī tas pārsniedza 20 punktus. Lai arī pašās beigās "Pelicans" parūpējās par intrigu un pēc izrāviena pietuvojās līdz 108:111, noķert konkurentus viesiem neizdevās.

"Spurs" ar 32 uzvarām 54 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem piekto vietu, kamēr "Pelicans" ar 23 panākumiem 53 cīņās ir 13.pozīcijā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Sakramento "Kings".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi