Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Arī somu snovbordiste cietusi pēc kritiena Soču trasē

Somijas sloupstaila disciplīnas frīstaila snovbordiste Marika Enne otrdien piedzīvoja kritienu Soču Ziemas olimpisko spēļu trasē, kļūstot jau par otro cietušo divu dienu laikā.Jau vēstīts, ka pirmdien Norvēģijas sloupstaila snovbordists Torsteins Horgmū, kurš bija reāls pretendents uz olimpisko zelta medaļu, pēc olimpiskajā trasē piedzīvota smaga kritiena tika nogādāts slimnīcā.

Vēlāk noskaidrojās, ka Olimpiāde atlētam beigusies pat nesākusies, jo viņš lauzis atslēgas kaulu.Savukārt 21 gadu vecā Enne otrdien piedzīvoja kritienu savā pēdējā lēcienā, atsitot galvu pret zemi. Sportiste tomēr spēja pabeigt distanci, taču pēc tās viņa tika aiznesta uz nestuvēm.Pirms tam Soču frīstaila snovborda trase izpelnījusies plašu sportistu kritiku un tiek dēvēta par pārlieku bīstamu.Zīmīgi, ka pēc pirmdien piedzīvotā Horgmū kritiena trases veidotāji veica izmaiņas tās struktūrā ar mērķi padarīt to mazāk bīstamu. Iepriekš sportisti bija izteikuši neapmierinātību, ka vairāki trases elementi ir pārāk stāvi.Kvalifikācijas sacensības sloupstailā paredzētas jau šajā ceturtdienā - dienu pirms Olimpiādes atklāšanas ceremonijas.Soču olimpiskās spēles būs pirmās vēsturē, kurās iekļauta snovborda frīstaila disciplīna sloupstails.Soču olimpiskās spēles norisināsies no 7.februāra līdz 23.februārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi