Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Latvijas pirmajai raketei Marcinkēvičai jauns rekords WTA rangā

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča jaunākajā WTA pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpusies par desmit vietām un tagad vienspēlēs ieņem 221.pozīciju, kas ir jauns sportistes karjeras rekords.Latvijas pārstāves līdzšinējais karjeras rekords WTA rangā bija 224.vieta, kas sasniegta šī gada septembrī.

Pagājušajā nedēļā Marcinkēviča aizkļuva līdz Indijas pilsētā Namimumbajā notikušā ITF 25 000 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālam, bet vienspēlēs nācās piedzīvot zaudējumu jau otrajā kārtā.Cita Latvijas pārstāve Jeļena Ostapenko vienspēļu rangā atkāpusies par astoņām vietām uz 703.pozīciju. Tikmēr Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja pusmāsa Laura Gulbe zaudējusi piecas pozīcijas un ieņem 1236.vietu.Dubultspēļu rangā latviete Līga Dekmeijere saglabājusi 85.pozīciju, bet Marcinkēviča nemainīgi ieņem 185.vietu.Tikmēr Ostapenko dubultspēļu rangā atkāpusies par piecām vietām un nu atrodas 412.pozīcijā, bet 1188.vietu ieņem Gulbe.Visi WTA sezonas turnīri jau ir aizvadīti, taču turpinās citu zemāko kategoriju sacensību norise. WTA ranga pirmajā desmitniekā šogad izmaiņas vairs nenotiks.WTA ranga priekšgalā sezonu pārliecinoši noslēgusi amerikāniete Serēna Viljamsa, kura ir gados vecākā ranga pirmā rakete tā vēsturē. Otro vietu ieņem baltkrieviete Viktorija Azarenka, bet trešā ir Na Li no Ķīnas. Viņa apsteidz Mariju Šarapovu no Krievijas, bet poliete Agņeška Radvanska ir piektā.Sestā ir Čehijas tenisiste Petra Kvitova, kura apsteidz itālieti Sāru Erani. Astoto pozīciju ieņem serbiete Jeļena Jankoviča, devītā ir vāciete Angelika Kerbere, bet pirmo desmitnieku noslēdz Karolīne Vozņacki no Dānijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Uztraukuma pirms papildlaika nebija

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš svētdien debitēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un tika pie dramatiskas uzvaras papildlaikā, pēc mača norādīja, ka pārlieku satrauci...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi