Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Barcelona futbolistiem neizdodas Spānijas čempionāta sezonu noslēgt bez zaudējumiem

Barcelona vienība svētdien aizraujošā Spānijas futbola čempionāta mačā viesos ar 4:5 (1:2) piekāpās Levante vienībai, tādējādi tai vietējā čempionātā neizdosies noslēgt sezonu bez zaudējumiem.

Barselonas vienība tika apspēlēta Spānijas čempionāta priekšpēdējās kārtas mačā. Līdz ar to tai pietrūka tikai divu spēļu, lai kļūtu par pirmo komandu valsts vēsturē, kas vietējās meistarsacīkstēs vienas sezonas ietvaros nav zaudējusi nevienā cīņā.

Levante šosezon bijusi viena no vājākajām Spānijas čempionāta komandām, tomēr tā lieliskā uzbrukuma futbolā spēja pārspēt vareno Barcelona.

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās ganietis Emanuels Boatengs, bet cīņas laikā Levante izvirzījās vadībā pat ar 5:1.

Tomēr zvaigžņotā Barcelona nepadevās un ar diviem Filipes Kutinju un vienu Luisa Svaresa precīzu sitienu samazināja starpību līdz minimumam, bet izglābties no zaudējuma viesi nespēja.

Arī Kutinju šajā duelī izcēlās ar "hat-trick", bet Barselonas vienībai šoreiz nepalīdzēja tās lielākā zvaigzne Lionels Mesi.

Jau sestdien priekšpēdējās kārtas maču aizvadīja arī UEFA Čempionu līgas fināliste Madrides Real, kas savu skatītāju priekšā ar 6:0 (3:0) sagrāva Vigo Celta futbolistus.

Uzvarētāju rindās divus vārtus iesita Gerets Beils.

Vēl Madrides Atletico sestdien viesos ar 1:0 (1:0) pārspēja Getafe vienību, vienīgo bumbu cīņas astotajā minūtē iesitot Kokem.

Savukārt Valencia sestdien viesu laukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Girona.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā Barcelona vienībai vienu kārtu pirms turnīra beigām ir 90 punkti, kamēr 12 punkti mazāk ir Atletico kontā. Real izcīnījusi 75 punktus, kamēr 70 punkti ir Valencia kontā, bet pirmajam četriniekam ar 60 punktiem seko Villarreal un Seviljas Real Betis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi