Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Real un Bayern piedzīvo negaidītus klupienus nacionālajos čempionātos

Vācijas futbola bundeslīgas grands Minhenes Bayern sestdien cieta smagu zaudējumu septītās kārtas spēlē, tāpat neveiksmi Spānijā piedzīvoja Madrides Real.

Minhenes vienība savā laukumā ar 0:3 (0:2) kapitulēja Menhengladbahas "Borussia" komandai.

"Bayern" komandai bija smags spēles sākums, jo pirmajās 16 minūtēs tika ielaisti divi vārti. Vispirms desmitajā minūtē no soda laukuma robežas ar driblējošu sitienu Manuelu Noieru pārsteidza francūzis Alesāne Plea, bet sešas minūtes vēlāk precīzs no aptuveni tā paša punkta bija Larss Šindls.

Punktu minheniešu ciešanām pielika Patriks Hermans, kurš 88.minūtē netraucēts no desmit metriem panāca 3:0.

"Bayern" bundeslīgās nav uzvarējusi trīs mačus pēc kārtas. Iepriekšējo reizi tik neveiksmīga sērija bija 2015.gada sezona beigās, kad tituls jau bija nodrošināts.

Vēl sestdien septiņu vārtu mačā Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:1) pārspēja "Augsburg" vienību.

Četri no vārtiem tika gūti pēdējās desmit minūtes, trīs no tiem iesitot mājiniekiem. Dortmundes vienībā ar "hat-trick" izcēlās spāņu uzbrucējs Alkasers Pako.

Tikmēr divus vārtus sestdien guva amerikānis Bobijs Vudss, "Hannover 96" futbolistiem mājās ar 3:1 (2:0) pārspējot "VfB Stuttgart" komandu.

Vēl šajā kārtā Brēmenes "Werder" ar 2:0 (1:0) uzvarējusi "VfL Wolfsburg", vicečempione Gelzenkirhenes "Schalke 04" ar 2:0 (0:0) pārspējusi Diseldorfas "Fortuna", bet Berlīnes "Hertha" nospēlējusi neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Mainz 05".

Kopvērtējumā tagad Dortmundes "Borussia" ir 17 punkti septiņās spēlēs, bet pa 14 punktiem ir Menhengladbahas "Borussia", Brēmenes "Werder" un Berlīnes "Hertha" komandām, kamēr piektā ar 13 punktiem ir Minhenes "Bayern".

"Borussia" pagājušajā sezonā finišēja ceturtajā vietā kopvērtējumā, bet pēdējo reizi Vācijas čempionātā uzvarēja 2012.gadā. Kopš tā brīža sešas uzvaras pēc kārtas ir guvusi "Bayern" komanda.

Tikmēr Spānijas futbola grands Madrides "Real" sestdien astotās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 0:1 (0:0) piekāpās "Alaves" komandai, ceturtajā mačā pēc kārtas paliekot bez panākumiem.

Basku komandai uzvaru izrāva pussargs Manu Garsija, kurš kompensācijas laika piektajā minūtē guva vārtus pēc stūra sitiena.

Madrides "Real" izbraukumā "Alaves" komandai iepriekšējo reizi zaudēja tālajā 1931.gadā.

Madridieši četras spēles pēc kārtas palikuši "sausā", Spānijas čempionāta mačos negūstot vārtus trīs mačos. Tik neveiksmīgas sērijas vietējā čempionātā komandai bijušas arī 1985., 1993. un 2002.gadā.

Kā vēstīts, šonedēļ karaliskais klubs, kas starpsezonā zaudēja savu uzbrukuma līderi Krištianu Ronaldu, UEFA Čempionu līgas mačā ar 0:1 piekāpās Krievijas komandai Maskavas CSKA.

Spānijas čempionātā pa 14 punktiem guvušas "Barcelona", "Real" un "Alaves" komandas, bet barseloniešiem ir viena spēle rezervē. Tālāk ar 13 punktiem septiņos mačos seko "Sevilla", aiz kuras ar 12 punktiem ir Madrides "Atletico" un Seviljas "Real Betis".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi