Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bijušais Anglijas izlases un Londonas Chelsea kapteinis Terijs paziņo par karjeras beigām

Bijušais Anglijas futbola izlases un Londonas Chelsea kapteinis Džons Terijs svētdien paziņoja par karjeras beigām.

Par karjeras beigām Terijs paziņoja savā sociālā tīkla Instagram profilā. "Pēc 23 gadiem kā futbolists esmu sapratis, ka šis ir īstais brīdis beigt spēlēt."

Šonedēļ britu mediji mēļoja, ka par aizsarga bijušā kluba Birmingemas Aston Villa galveno treneri varētu tikt apstiprināts slavenais francūzis Tjerī Anrī, kurš tieši Teriju redz sava asistenta lomā.

Pašlaik 37 gadus vecais Terijs teju visu savu futbolista karjeru pavadīja Chelsea klubā, kura rindās dažādos turnīros laika posmā no 1998.līdz 2017.gadam laukumā izgāja 717 spēles, gūstot 67 vārtus.

Ar šo vienību Terijs savulaik kļuva par pieckārtēju Anglijas premjerlīgas čempionu, četrkārtēju Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa ieguvēju, kā arī vienreiz izcīnīja uzvaru UEFA Eiropas līgā un vienreiz triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Savukārt pērn Terijs atstāja Chelsea un pievienojās pēc spēka Anglijas otrās līgas komandai Aston Villa, nospēlējot tajā vienu sezonu. Šajā vasarā parādījās informācija, ka aizsargs varētu pastiprināt Krievijas kluba Maskavas Spartak rindas, tomēr futbolists šo piedāvājumu noraidīja.

Terijs savas karjeras laikā nospēlēja arī 78 spēles Anglijas valstsvienībā, kur viņš guva sešus vārtus. Izlases sastāvā viņš piedalījās 2006. un 2010.gada Pasaules kausā, kā arī 2004. un 2012.gada Eiropas čempionātos. No valstsvienības aizsargs aizgāja 2012.gadā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi