Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

NeVARēja gūt vārtus

Riga pēc neizšķirta līderu divcīņā saglabā pārsvaru tabulā.

Arī ar ceturto mēģinājumu šajā sezonā galvaspilsētas futbola derbijā uzvarētāju noskaidrot neizdevās – Optibet virslīgas līderu Riga FC un RFS divcīņā sestdien fiksēts bezvārtu neizšķirts. "Uzskatu, ka šajā spēlē bijām mazliet vairāk pelnījuši uzvarēt. Bija pāris labu momentu, arī vārtus iesitām, kurus gan neieskaitīja," pārdzīvojums bija jaušams RFS aizsarga Roberta Savaļnieka balsī. Viņu var saprast, jo neizšķirts rezultāts bija labvēlīgs Riga FC, kas turnīra tabulā saglabāja trīs punktu pārsvaru. Atlikušajās septiņās kārtās abas Rīgas komandas titulu dalīs neklātienes cīņā. 

Komandas savstarpējai spēlei gatavojās pēc iepriekšējā kārtā piedzīvotiem klupieniem un labi apzinājās tās nozīmi. "Nevaru noliegt, ka par to nepiedomājām. Ja būtu vinnējuši, iegūtu lielas priekšrocības, tāpēc arī gatavojāmies kā uz finālspēli. Domāju, ka viņi tāpat," neslēpa virslīgas rezultatīvākais spēlētājs Marko Regža, kuram gan Riga FC uzbrukuma smailē derbijā nebija daudz iespēju. Spēlē netrūka asas cīņas laukuma vidusdaļā un vārtu gūšanas iespējas neveidojās bieži. Aptuveni piecpadsmit minūtes pirms mača beigām gan viena tāda nobrieda un RFS aizsargs Herdi Prenga burzmā soda laukumā "iebakstīja" bumbu vārtos. Diemžēl jau pāris minūtes vēlāk mājinieku līksmība noplaka, jo pēc video atkārtojuma un tiesnešu (VAR) aicinājuma mača arbitrs polis Krištofs Jakubiks fiksēja aizmugures stāvokli un vārtu guvumu atcēla.

Svarīgu uzvaru tiešo konkurentu cīņā par trešo vietu Liepājā guva Valmiera FC, kā sastāvā ar trīs gūtiem vārtiem izcēlās brazīlietis Leu Gaušu. Futbola sezona jau trešdien turpināsies ar Latvijas kausa izcīņas pusfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Regbija klubs Livonia apņēmušies atgūt titulus

Viena no vadošā Baltijas regbija kluba Livonia visa līmeņa komandas pirms sezonas ir labi sagatavojušās, lai jau šajā sezonā papildinātu kluba kausu galeriju. Galvenais komandas mērķis – atgūt Latv...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi