Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bekstrēms veic 600.rezultatīvo piespēli NHL un palīdz Capitals izcīnīt uzvaru

Zviedru hokejists Niklass Bekstrēms pirmdien veica 600.rezultatīvo piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā, palīdzot viņa pārstāvētajai turnīra čempionei Vašingtonas Capitals izcīnīt uzvaru.

Capitals pretinieku laukumā ar 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) pārspēja Vankūveras Canucks vienību, bet Bekstrēms šajā mačā kopumā trīs reizes asistēja saviem komandas biedriem, tiekot arī pie 601.rezultatīvās piespēles.

Vēl šajā mačā Capitals kapteinis Aleksandrs Ovečkins guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, viņiem ar Bekstrēmu esot rezultatīvākajiem hokejistiem šajā mačā.

Zīmīgi, ka Bekstrēms 39% no savām NHL karjeras rezultatīvajām piespēlēm ir izpildījis tieši Ovečkina vārtu guvumos.

Tikmēr citā spēlē veiksmīgi sezonu turpina Karolīnas Hurricanes, kas viesos ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja turnīra pastarīti Detroitas Red Wings.

Karolīnas vienībai tā bija piektā uzvara deviņos mačos, kamēr Red Wings šosezon cietusi astoņas neveiksmes tikpat spēlēs.

Savukārt Kolorādo Avalanche viesos ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) pārspēja Filadelfijas Flyers. Šajā mačā uzvarētāju komandas uzbrucēji Neitans Makinons un Miko Rantanens devīto spēli pēc kārtas guva rezultativitātes punktus, Makinonam izceļoties ar rezultatīvu piespēli, kamēr Rantanens guva divus vārtus.

Viņi tādējādi kļuvuši par pirmajiem Avalanche un Kvebekas Nordiques (kādreizējais kluba nosaukums) hokejistiem, kuri reizē spējuši gūt punktus deviņos pirmajos sezonas mačos pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 12 punktiem deviņās spēlēs ir Toronto Maple Leafs vienība, kamēr Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar desmit punktiem deviņos mačos ieņem septīto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ir Nešvilas Predators, kas guvusi 14 punktus astoņās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi