Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kārlsons un Sharks izcīna pirmo uzvaru, apbēdinot Kovaļčuku viņa debijā Kings rindās

Ar piespēli atzīmējoties vienam no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadošajiem aizsargiem Ērikam Kārlsonam, Sanhosē Sharks piektdien izcīnīja uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Sharks" viesos ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pārspēja Losandželosas "Kings" komandu, kuras kreklā pirmo oficiālo spēli aizvadīja krievu zvaigzne Iļja Kovaļčuks.

Pēc Timo Maiera un Evandera Keina precīzajiem metieniem "Sharks" jau spēles 14.minūtē atradās vadībā ar 2:0. Trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām Anže Kopitars vienus vārtus atguva, bet otrās trešdaļas pirmajā minūtē Tailers Tofoli panāca neizšķirtu.

Pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, līdz ar to bija jāaizvada pagarinājums, kura trešajā minūtē Kevins Labanks pēc Kārlsona un Logana Kutūra piespēlēm panāca 3:2.

"Ir patīkami izbraukumu sākt ar uzvaru. Tiesneši nesvilpa tajās situācijās, kurās mēs vēlētos, bet tik un tā pratām izcīnīt uzvaru," teica Labanks.

Kā vēstīts, septembra vidū "Sharks" maiņas darījumā savā īpašumā ieguva Otavas "Senators" iepriekšējo kapteini un vienu no NHL labākajiem aizsargiem, 28 gadus veco Kārlsonu. Savukārt uz zviedra iepriekš pārstāvēto "Senators" devās četri hokejisti, kuru vidū bija arī talantīgais latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr NHL pēc piecu gadu pārtraukuma atgriezies slavenais krievu uzbrucējs Kovaļčuks, kurš nākamās trīs sezonas pārstāvēs "Kings" vienību. Kovaļčuks piecas sezonas aizvadīja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Sanktpēterburgas SKA komandā, izcīnot divus Gagarina kausus.

Vēl piektdien Karolīnas "Hurricanes" viesos ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets". Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās somu uzbrucējs Sebastians Aho.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas "Golden Knights".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi