Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Par vardarbīgu konfliktu ģimenē NHL hokejistu diskvalificē uz 27 spēlēm

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Nešvilas Predators uzbrucējs Ostins Votsons par vardarbīgu konfliktu ģimenē diskvalificēts uz 27 regulārā čempionāta spēlēm.

Pašlaik 26 gadus veco Votsonu šī gada jūnijā aizturēja policija. Viņš likumsargiem teica, ka strīda laikā pagrūdis savu draudzeni, kamēr policija savā ziņojumā apgalvo, ka konstatējusi zilumus uz hokejista dzīvesbiedres ķermeņa.

"Tiku informēts, ka Nešvilas Predators spēlētājs Ostins Votsons bija iesaistīts fiziskā konfliktā ar savu partneri. Šis lēmums, kas balstīts uz faktiem un liecībām, ir nepieciešams un atbilst NHL nostājai, ka līga nebūs toleranta pret šāda veida un līdzīgu uzvedību," paziņojis NHL komisārs Gerijs Betmens.

NHL noteikumos nav atrunāta līgas attieksme pret vardarbību ģimenē, un katrs gadījums tiek skatīts individuāli. Kā zināms, 2014.gadā diskvalifikāciju par līdzīgu incidentu saņēma Vjačeslavs Vonjnovs.

Predators ziņo, ka sadarbojas ar NHL šīs lietas izmeklēšanā. Tāpat NHL klubs atkārtoti pauda atbalstu programmai AMEND, kurā vīriešiem un puišiem tiek mācīts kā cīnīties pret vardarbību pret sievietēm un bērniem.

Votsons laukumā varēs atgriezties 3.decembrī, kad Predators savā laukumā uzņems latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo Sabres.

Votsons iepriekšējā sezonā regulārā čempionāta 76 spēlēs guva 14 vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet Stenlija kausa izcīņā viņam 13 mačos bija pieci precīzi metieni un trīs rezultatīvas piespēles.

Karjeras laikā Votsons 216 NHL spēlēs guvis 23 vārtus un veicis 24 rezultatīvas piespēles.

Votsonu NHL 2010. gada draftā ar 18.numuru izraudzījās Predators vienība, kuras rindās viņš 2012./2013.gada sezonā debitēja planētas spēcīgākajā līgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi