Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Uzņēmums plāno nodrošināt 4G pārklājumu visu Latvijas šoseju apkārtnēs, kā arī drīzumā ieviesīs savu viedtelevīziju

Bite plāno ieviest savu viedtelevīziju

Mobilo saku operators Bite 2016.gada laikā investēja 11,8 miljonus eiro infrastruktūras attīstīšanā un klientu apkalpošanā, trešdien medijiem pavēstīja uzņēmuma vadītājs Latvijā Kaspars Buls, atskaitoties par veiksmīgo 2016.gadu. Tāpat Bite padalījās ar interesantu faktu - starp senioriem populārāka lietotne, pēc uzņēmuma datiem, ir saziņas lietotne WhatsApp.

2016.gads, pēc vadītāja vārdiem, bijis labs izaugsmes gads - tīrā peļņa no 6,618 miljoniem eiro 2015.gadā pieaugusi līdz 8,645 miljoniem eiro 2016.gadā. Par gandrīz simts cilvēkiem pieaudzis arī uzņēmuma darbinieku skaits.

Kā norādīja Buls, šovasar Bite vēlas noklāt Latvijas šoseju apkārtnes ar 4G pārklājumu. Drīzumā Bite piedāvās unikālus piedāvājumus biznesa segmentiem, uzņēmums ir nolēmis palielināt savu klātbūtni biznesa segmentā. Kā norādīja Buls, uzņēmums vēlas piedāvāt labāko pašapkalpošanās servisu Latvijā. 

Uzņēmums arī grasās piedāvāt savu televīziju mobilajās ierīcēs. "Nav jautājums vai mums tā būs, jautājums ir - kad tā būs," sacīja Buls, un norādīja, ka šogad paredzēts nākt klajā ar piedāvājumu. 

Pērn Bite gan nedaudz pacēla pakalpojumu cenu par 87 centiem, kas, kā Buls teica, esot "mazāk kā labs alus". Taču tas palīdzējis uzņēmuma attīstībai. "Katra desmitā paveiktā lieta" esot paveikta no līdzekļiem, kas iegūti, paceļot pakalpojuma cenu. 

Šobrīd Bite ir 176 4G bāzes stacijas un 80 4G+ bāzes stacijas. 

"Kamēr citi zīmē un runā par 5G tīkliem, mēs jau pagājušā gadā noslēdzām līgumu ar Huawei par šī pakalpojuma ieviešanu," norādīja Bite vadītājs. Uzņēmuma tehniķi kopā ar ķīniešu komunikācijas milža Huawei speciālistiem palaida 4,5G tīklu, kas esot mazs solītis 5G virzienā. 

Katrs septītais Bite klients, pēc uzņēmuma datiem, lieto viedtālruni. Senioru iecienītākā lietotne viedtālrunī ir WhatsApp

Pagājušā gada laikā Bite ir atjaunojusi 13 salonus, kas, kā saka uzņēmuma pārstāvji, ļauj klientiem labāk iepazīties ar uzņēmuma piedāvājumu un precēm. Šogad uzņēmums paredz atjaunot vēl vairākus salonus. 

Bite arī atgādināja, ka bija pirmie, kas klientiem piedāvā datu pakalpojumus lietot ārzemēs bez papildu maksas. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko