Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Canon piedāvā lietojumprogrammas mobilā darba iespējām

Canon laiž klajā Canon Mobile Scanning lietojumprogrammu, kas atbalsta Canon jaunos, mobilos printerus i-SENSYS, imageRUNNER un imageRUNNER ADVANCE klāstu. Bezmaksas lietojumprogramma ir lielisks palīgs uzņēmējdarbībā, jo ļauj lietotājiem dokumentus skenēt tieši savās mobilajās ierīcēs un mākonī, nosūtīt pa e-pastu, vai mainīt tādus skenēšanas iestatījumus kā izšķirtspēja, faila formāts vai krāsu režīms.

Lietotāji var pārvaldīt arī skenētos dokumentus, kas ar šo lietojumprogrammu saglabāti viņu mobilajās ierīcēs, ļaujot mainīt failu atrašanās vietu, papildus apstrādāt ieskenēto materiālu pirms drukāšanas vai koplietot ar citām ierīcē instalētajām lietojumprogrammām.

Atjaunināta Canon Mobile Printing lietojumprogramma

Atjauninātajā iOS lietojumprogrammas Canon Mobile Printing versijā iekļauts datu pārveides pakalpojums, kas nodrošina dokumentu[1] izdruku pareizā novietojumā. Lietojumprogramma drukājot izlabo iespējamos bojājumus dokumentu formātā vai novietojumā, veicot to pārveidi mākonī, nevis paļaujoties uz konkrētajā mobilajā ierīcē uzstādīto atveides mehānismu.

Google Cloud Print MEAP un Windows RT atbalsts

Papildus mobilo lietojumprogrammu atjauninājumiem, Canon papildina MEAP klāsta
i-SENSYS printerus ar Google Cloud Print lietojumprogrammu, padarot tos piemērotākus mobilajam darbam.[2] Turklāt, virknei i-SENSYS ierīču tagad iekļauts atbalsts drukāšanai no Windows RT planšetdatoriem.[3]

Pieejamība

  • Jaunā Canon Mobile Scanning lietojumprogramma uzņēmējdarbībai iOS ierīcēm būs pieejama 2014. gada februāra sākumā, bet Android ierīcēm – 2014. gada jūlijā.
  • Atjauninātā Canon Mobile Printing lietojumprogramma tagad ir pieejama iOS ierīcēm. Android versiju laidīs klajā 2014. gada aprīlī.
  • i-SENSYS Google Cloud drukāšanas MEAP lietojumprogramma un paplašinātais Windows RT atbalsts ir pieejams tagad.

Lai aplūkotu pilnīgu to Canon ierīču sarakstu, kuras atbalsta mobilās lietojumprogrammas, dodieties uz Canon tīmekļa vietni:


[1] Datu pārraide darbojas starp Microsoft Office dokumentiem (Word, Excel, PowerPoint)

[2] i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7680Cx, LBP6780x un LBP6680x

[3] i-SENSYS LBP3360, LBP3370, LBP3460, LBP5360, LBP6650dn, LBP6670dn, LBP6680x, LBP6750dn, LBP6780x, LBP7660Cdn, LBP7680Cx, LBP7750Cdn un LBP7780Cx

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko