Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

DrupalCamp Baltics 2011

Šī gada 7. oktobrī norisināsies starptautiska mājas lapu izstrādātāju konference, kur speciālisti dalīsies pieredzē un zināšanās – DrupalCamp Baltics 2011, kas veltīta atvērtā koda satura vadības sistēmai Drupal. Šāda konference Latvijā notiks jau 2.gadu un to organizē Baltijas Drupal izstrādātāji, kas savu mītnes vietu atraduši Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatorā.

Konference notiks divās paralēlās sesijās, no kurām viena tiks veltīta tādām Drupal tehniskajām aktualitātēm, kā Drupal 7 versijas priekšrocības, mobilo aplikāciju izstrādes iespējas u.c. Savukārt, otrā sesija būs interesanta web projektu uzturētājiem, administrētājiem, mājas lapu un interneta veikalu īpašniekiem, uzņēmējiem, kā arī citiem interesentiem, kuriem web projekti ir līdzeklis biznesa mērķu sasniegšanā.

Drupal ir viena no bezmaksas atvērtā koda satura vadības sistēmām, kura ir piemērota gan nelielu mājas lapu un interneta portālu izstrādei, gan apjomīgu interneta veikalu vai uz web bāzes balstītu informācijas sistēmu izstrādei, vienlaicīgi ietaupot uzņēmuma laika un finanšu resursus. Dažas no pazīstamākajām Drupal platformas mājas lapām ir White House, CNN, Harvard, Economist, Latvijas Banka, Centrālā Statistikas pārvalde.

Konferences laikā dalībniekiem būs iespēja satikt web projektu izstrādātājus, veidot jaunas biznesa attiecības un saņemt atbildes uz dažādiem ar Drupal saistītiem jautājumiem. Konference notiks Tallink Hotel Riga, Elizabetes ielā 24. Reģistrēšanās konferencei no plkst. 9.00. Plašāka informācija par konferenci un reģistrēšanos pieejama mājas lapā www.drupalcamp.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko