Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

HTC prezentē 3D viedtālruni EVO 3D

Jaunais, arī Eiropas tirgū prezentētais viedtālrunis spēj gan uzņemt 3D materiālu ar tālruņa aizmugurē iebūvētām divām 5 megapikseļu kamerām, gan arī atainot 3D materiālu ekrānā bez 3D briļļu nepieciešamības.

Viedtālrunis ir izmēros lielāks par EVO 4G modeli. Aizmuguri rotā divas liela izmēra kameras lēcas. Speciāls pārslēgs tālruņa sānos ļauj izvēlēties, vai attēlu uzņemt 2D vai 3D formātā. 3D variantā tālrunis izveidos pāri no diviem 2 megapikseļu attēliem MPO vai JPS formātā, kamēr 2D formātā attēls izmantos pilnus 5 megapikseļus. Kameras pratīs filmēt 720p stereo video H264 formātā ar 30 kadriem sekundē, ko lietotājs varēs apskatīt 960x540 pikseļu lielizmēra ekrānā. Lai pastiprinātu 3D efektu, tālrunis ir aprīkots ar stereo skaļruņiem telpiskai skaņai. Lai lietotāji savus video varētu parādīt arī citiem, ir paredzēta iespēja ar "YouTube" starpniecību veidot video materiālu, kas apskatāms ar ierastām sarkana un zila stiklu brillēm.

Kopā ar tālruni HTC iepazīstina ar "HTC Watch" video pakalpojumu servisu, sniedzot iespēju lietotājiem tālrunī skatīties 3D filmas, tajā skaitā arī Holivudas grāvējus. Pastāv gan zināmas šaubas, vai šāds serviss būs pieejams Latvijā. Bez video attēlošanas 3D formātā, interesanta solās būt iespēja spēlēt spēles 3D versijā ar stereo skaņu. Tālruni darbina spēcīgs 1.2 Ghz "Qualcomm" divu kodolu "Snapdragon" procesors, tādēļ jauda 3D attēla veidošanai varētu būt pietiekama. Pateicoties spēcīgam procesoram, arī jaunākā "Android Gingerbread" versija tiek darbināta bez aiztures.

Jau ierastais HTC Sense ar, piemēram, vizuāliem efektiem bagāto pilnekrāna laika ziņu aplikāciju, 3D formātā varētu būt vēl iespaidīgāks. Bez izklaides iespējām, tālrunī ir pieejamas klasiskās e-pasta, interneta un sociālo tīklu komunikācijas iespējas, kā arī PDF un Microsoft Office failu lasītājs.

Tālrunis Eiropas pircējiem varētu būt pieejams jau 2011. gada jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko