Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jaunais Galaxy Tab 2 ar Android 4.0

Samsung Electronics laidis klajā jauno GALAXY Tab 2 planšetdatoru ar 7 collu ekrānu, kas ir pirmais uzņēmuma planšetdators ar Android 4.0 operētājsistēmu. Jaunais GALAXY Tab 2 (7.0) ir viegls un ļoti kompakts, un tas būs pieejams gan 3G, gan arī WiFi versijās. Pasaules tirgū, sākot ar Lielbritāniju, GALAXY Tab 2 (7.0) nonāks jau šī gada martā, savukārt Latvijā tas būs pieejams no maija.

Šis ir Samsung pirmais planšetdators ar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operētājsistēmu ar atjaunināto Android Market versiju, kas nodrošina piekļuvi vairāk nekā 400 000 aplikācijām. Saskarne ir kļuvusi intuitīvāka, aplikāciju kontrolei ļaujot izmantot "swype" žestus un piedāvājot pārveidotu aplikāciju galeriju ar ērtākām satura koplietošanas iespējām. Android 4.0 operētājsistēma ietver arī virkni ar Google servisiem integrētu aplikāciju ar piekļuvi visbiežāk izmantotajām interneta vietnēm un funkcijām, savukārt "Face Unlock" funkcija ļauj atbloķēt planšetdatoru, izmantojot sejas atpazīšanas tehnoloģiju. 

Lai papildinātu GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdatora multivides iespējas, Samsung ir uzlabojis arī "Touchwiz" lietotājsaskarni, kas tagad piedāvā arī Hub rīkus. Savukārt jaunieviestais S Suggest pakalpojums reālā laikā ieteiks dažādas jaunas aplikācijas, atbilstoši lietotāja gaumei un vajadzībām.

Zīmīgi, ka tagad GALAXY Tab 2 (7.0) ierīci var izmantot gandrīz kā mobilo tālruni, gadījumā, ja primārais mobilo sakaru rīks pēkšņi nav pieejams. Izmantojot Google+ pakalpojumu, var arī izveidot video zvanus starp vairākiem dalībniekiem, kā arī iesaistīties grupveida diskusijās. Čatotājiem patiks Samsung "ChatON" pakalpojums, kas apvieno jebkādas platformas mobilo tālruņu lietotājus vienotā saziņas laukā, izmantojot gan ziņapmaiņu, gan iespējas koplietot foto, video attēlus, balss ierakstus un kontaktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko