Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

ERGO apvienos nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības Baltijā

ERGO apdrošinātāju grupa Baltijā gatavojas apvienot savas trīs nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības Latvijā, Igaunijā un Lietuvā vienotā nedzīvības apdrošināšanas sabiedrībā.

"Mēs esam gandarīti par rezultātu, apvienojot ERGO dzīvības apdrošināšanas sabiedrības Baltijā - dzīvības apdrošināšanas segmenta peļņas pieaugums pēc apvienošanās liecina par acīmredzamiem uzņēmuma ieguvumiem,” informē ERGO valdes priekšsēdētājs Baltijā Dr. Kestutis Bagdonavičius.

"Protams, mēs meklējam iespējas, lai sinhronizētu procesus, jo darbu pie procesu saskaņošanas un optimizācijas uzskata par pastāvīgu uzņēmējdarbības uzdevumu,” papildina Dr. Bagdonavičius.

ERGO Baltijas nedzīvības apdrošināšanas sabiedrību apvienošanās procesu plānots pabeigt līdz 2013. gada 1. janvārim. Pēc apvienošanas ERGO nedzīvības apdrošināšanas sabiedrību centrālais birojs atradīsies Igaunijā. Latvijas un Lietuvas nedzīvības apdrošināšanas sabiedrības turpinās savu darbību kā filiāles, tādējādi vēl vairāk nostiprinot savas pozīcijas nedzīvības apdrošināšanas segmentā, piedāvājot jaunus pakalpojumus klientiem un sadarbības partneriem, kā arī uzlabojot apdrošināšanas servisa kvalitāti.

Nedzīvības apdrošināšanas sabiedrību apvienošanās ir daļa no ERGO Baltijas uzņēmumu integrētas starpvalstu vadības stratēģijas.

"Uzņēmumam apvienošanās palīdzēs efektīvāk pārvaldīt biznesu, optimizēt kapitāla izvietošanu un cilvēkresursu pārdali un palielināt konkurētspēju tirgū,” skaidro Dr. Bagdonavičius.

Lēmums par ERGO nedzīvības sabiedrību apvienošanās sākšanu stāsies spēkā pēc oficiālu apstiprinājumu saņemšanas no visu trīs Baltijas valstu apdrošināšanas sabiedrību uzraudzības iestādēm.

Pēc ERGO Baltijas nedzīvības apdrošināšanas sabiedrību apvienošanās ar visiem esošajiem ERGO klientiem noslēgtie apdrošināšanas līgumi, nosacījumi un noteikumi paliks spēkā bez izmaiņām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses