Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Lielo parādnieku saistības pret valsti jūlija sākumā bijušas 114,96 miljoni latu

Par valsts lielākajiem nodokļu parādniekiem atzīto 100 uzņēmumu un privātpersonu saistības pret valsti šā gada jūlija sākumā bijušas 114,96 miljoni latu, kas ir par 2,08 miljoniem latu vairāk nekā šā gada jūnija sākumā, kad parādi budžetam bija 112,88 miljoni latu.

Kā liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) interneta mājaslapā pieejamā informācija, starp uzņēmumiem un privātpersonām, kuru saistības pret valsti pārsniedz 300 000 latu, pirmajā pozīcijā jūlija sākumā ar 11,21 miljona latu saistībām bijis Jevgenijs Jakovļevs, kam seko SIA kopuzņēmums "Nafta Trading" ar 9,08 miljonu latu parādu, bet trešajā vietā ar 4,11 miljonu latu parādu bijusi SIA "Top Oil".

Ceturtajā vietā ar 4,01 miljonu latu ierindota SIA "Metalex", kurai ar 3,18 miljonu latu parādu seko SIA "Aisa Plus", sestajā vietā ar 2,68 miljonu latu parādu ierindota SIA "Dizaina projekti".

Septītajā vietā jūlija sākumā ar 2,46 miljonu latu saistībām bijis Ēriks Mingazetdinovs, astotajā ar 2,44 miljonu latu parādu bijis Andrejs Danengiršs, devītajā vietā ar 2,09 miljonu latu parādu ierindota SIA "Konti", bet desmitajā vietā ar 1,99 miljonu latu saistībām bijis Agris Krūze.

Pēc VID datiem, kopumā 28 uzņēmumu un privātpersonu saistības pret valsti šā gada jūlija sākumā pārsniegušas miljona latu robežu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses