Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ekonomikas izaugsmei kļūstot lēnākai, svarīga ir piesardzība

"Ekonomikas sabremzēšanās ir īstais laiks, lai izvērtētu esošo biznesa modeli, attīstītu perspektīvos virzienus un atteiktos no tiem virzieniem, kas kļuvuši neizdevīgi. Pašreizējā situācijā ļoti svarīgi ir ievērot saprātīgu piesardzību, neļaujoties nepamatotam optimismam vai dziļam pesimismam," intervijā uzsver SIA Ernst&Young Baltic (EY) partneris Guntars Krols.

Top komentāri

prātvēders
p
Galvenais — nekrist parādos un neizšķiest naudu par niekiem.
Kira
K
Vai Latvija nevienam politikim nerodas jautajums, kapec sis cibas mizejs neruna un neuztraucas par to, ka no Latvijas tiek izvesti simtiem tukstosi kubikmetru koksnes bez pievienotas vertibas, ka no Latvijas katru dienu izved svaigu pilpienu bez pievienotas vertibas.......ta tuksa plutisana par PC tehnologijam tiek plutita gadu desmitiem bez jel kada rezultata un realam darba vietam.
trusis nav robots
t
ak Dievs kaads naivulis, vinjsh iedomaajas ka kautkas ir atkariigs no mums sheit. cilveeks izskataas taa arii nav sapratis ieprieksheejaas kriizes ceelonjus. un nee, nebuus tikai sabremzeeshanaas, buus veel ljaunaak un likumsakariibu netruuks arii shoreiz. un cik var lasiit par tiem murgiem Riiga, IT tehnologjijas, blah blah blah.. shim mudakam vispaar ir sajeega kas notiek 50km aiz Riigas? Taarpinja domaashana, nu gluzhi kaa tiem kas domaa ka nebraucot ar bendziina auto tiks "glaabts klimats".. Briesmiigi apzinaaties ka tik aprobezhoti cilveeki rosaas ietekmiigos amatos..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses