Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Meroni paliek Latvijas naftas tranzīta padomes priekšsēdētāja amatā

Ventspils stividorkompānijas Ventbunkers meitasuzņēmumā Latvijas naftas tranzīts (LNT) padomes priekšsēdētāja amatu saglabājis Šveices advokāts Rudolfs Meroni, liecina datubāzes Lursoft informācija.

Saskaņā ar piektdien reģistrētajām izmaiņām arī pārējais padomes sastāvs palicis gandrīz nemainīgs. Padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā reģistrēts Aivars Gobiņš, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā padomē, kā arī Gints Laiviņš-Laivenieks, kurš arī bija iepriekšējās padomes loceklis. Padomē no jauna ievēlēta Arita Linde, savukārt tajā vairs nebūs Hardija Vaivade.

Reģistrētas izmaiņas arī LNT valdē. Līdzšinējie valdes locekļi Alvis Hāze un Juris Hāze tajā atradīsies arī turpmāk. Nav gan norādīts, kurš turpmāk ieņems valdes priekšsēdētāja amatu – līdz piektdienai tajā bija Deivids Gajs Enstiss (David Guy Anstis).

Jau vēstīts, ka ceturtdien, 19.janvārī, Ventspilī notika divu Ventbunkera un LNT akcionāru atsevišķas sapulces. Katrā no tām tika pārvēlēta atšķirīga padome, kuras sastāvu abas puses nekavējoties solīja iesniegt Uzņēmumu reģistrā. Ventbunkera padomes sastāvā pagaidām izmaiņas nav reģistrētas.

LNT izveidots 1995.gadā. Uzņēmuma akcionāri ir firmas Global Oil Services Limited, Skonto nafta, Ventrans Rīga, Man-Tess un Somers Business Limited.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses