Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Visdārgākie dzīvokļi pasaulē — Londonā, Ņujorkā un Maskavā

Visdārgākie dzīvokļi pasaulē atrodas Londonas centrālajos rajonos, kur viens dzīvojamais kvadrātmetrs maksā no 21,8 tūkst. līdz pat 36,2 tūkst. dolāru, liecina interneta izdevuma Global Property Guide apkopotā informācija par mājokļa cenām pasaules valstu lielpilsētās 2008.gadā.

Otro vieto šajā topā izcīnījusi Ņujorka, kur par dzīvokli prestižajā Manhetenas rajonā pircējam šogad nāksies maksāt no 13,3 tūkst. līdz 23 tūkst. dolāru. Trešajā vietā ierindojās Krievijas galvaspilsēta Maskava, kur mājokļa cena variējas no 10,7 līdz 20,5 tūkst. dolāru.

Tālāk seko Parīze (13 tūkst. — 18 tūkst. dolāru par kvadrātmetru), Honkonga (10,4 tūkst. — 14,7 tūkst. dolāru), Singapūra (11,5 tūkst. — 13,3 tūkst. dolāru), Tokija (7,6 tūkst. — 11,8 tūkst. dolāru).

Savukārt vislētākās no pasaules lielpilsētām dzīvokļu cenu ziņā ir Beiruta, Džakarta un Kaira, kur mājokļa kvadrātmetrs izmaksā ap 1 tūkst. dolāru.

Londona, Ņujorka un Maskava ir arī visdārgākās pilsētas dzīvokļu īrniekiem. 120 kvadrātmetru plašu apartamentu īre centrālajā Londonā maksā ap 13 tūkst. dolāru mēnesī, Maskavā un Ņujorkā par tādu pašu plātību nāksies maksāt ap 8 tūkst. dolāru. Desmitniekā ir arī Parīze, Honkonga, Sidneja, Ženēva un Sanktpēterburga. Vislētāk noīrēt dzīvoklī var Beirutā un Kairā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses