Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Jāglābj ekonomika un jāstiprina veselības aprūpe

Pagājušajā nedēļā, Eiropā palielinoties saslimšanas ar Covid-19 gadījumu skaitam, bija vērojami Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu visai atšķirīgie centieni ierobežot Covid-19 izplatību, bet ES mērogā saskaņotas un vienotas rīcības – vismaz raugoties no iedzīvotāju skatpunkta – pietrūka. To, kādai vajadzētu būt ES līmenī koordinētai rīcībai Covid-19 krīzes pārvarēšanai, Diena jautāja vairākiem Eiropas Parlamenta (EP) deputātiem no Latvijas.

Top komentāri

reptilis
r
Pārkopēju savu vakardienas komentāru ,lai cilvēkiem ""aiziet līdz smadzenēm""-..faktiski ,krīze parāda,ka tikai uz patēriņu un apkalpojošo sfēru orientēta valsts un sabiedrība nevar pastāvēt....tā,kā nāksies ierobežot importu dzīvību nodrošinošajām precēm ,jo pat ES nespēj nodrošināt vajadzīgo un vai nu tas būs kopīgs ES lēmums vai katra valsts to darīs atsevišķi....jo, no politikāņiem pēc krīzes vēlētāji pajautās - kā tas nākas ,ka ES nespēja nodrošināt - ne maskas..,ne zāles ..,ne elpošanas aparātus...,ne ātru kopēju lēmumu pieņemšanu..., ne ārstu nodrošināšanu ar vienreizējiem kombenizoniem ...u.t.t......,tas viss tiks prasīts...,un protams ,par daudzajiem mirušajiem radinieki ,es ceru,ka arī pajautās.
Vēl jau viss nav pagalam
V
Vēl ir pat cerības ,kā mums solīja premjers,sasniegt vidējā termiņā Eiropas Ziemeļvalstu labklājību! Ir tikai nekavējoties jaatceļ daudzas premijas,naudas balvas,piemaksas un fantastiskās gada prēmijas ministriju un daudzo padomju ierēdņu tūkstošiem par ikdienas darba pienakumu veikšanu uz slimnīcu mediķu algu rēķina,OIK un IIN diferenceto neapliekamo minimumu,jāatjauno obligāta veselības apdrošinasana u neatkarīgās slimokases un jāsamazina milzīgo VM ļīdz Veselības departamentam,Labklājības ministrijas sastāvā,kuru javada profesionalam mediķim.kā visās pārējās ES valstīs.Nečammāsimies!
Visiem
V
liekēžiem satraukums, ka valstis varētu atsākt domāt par saviem pašu pilsņiem, nostāties uz savām kājām un atgūt brīvību un neatkarīgu no briselkrātu saražotajiem regulu, direktīvu kalniem?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Grib digitalizēt biznesu

Attīstoties uzņēmuma darbībai, digitālā transformācija var ievērojami uzlabot tā efektivitāti.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses