Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

CAF vēl nevienojas ar Pasažieru vilcienu par vilcienu iegādi; sarunas turpinās ceturtdien

Spānijas uzņēmuma Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) pārstāvju sarunas ar AS Pasažieru vilciens (PV) vadību trešdien tā arī nenonāca pie noslēguma un turpināsies ceturtdien, informēja PV pārstāvis Andrejs Fiļipovs.

Ceturtdienas sarunās CAF pārstāvji un PV vadība turpinās skatīt šos jautājumus. CAF pārstāvju pašreizējā politika esot ar Latvijas medijiem nerunāt.

Jau ziņots, ka CAF un PV pārrunā abu uzņēmumu tālāko sadarbību, tostarp līguma slēgšanu par jauno vilcienu iegādi. Sarunās piedalās arī Satiksmes ministrijas pārstāvji.

CAF, kas uzvarējis iepirkumā par 34 jaunu elektrovilcienu un septiņu jaunu dīzeļvilcienu iegādi un uzturēšanu, pauž gatavību pēc iespējas ātrāk parakstīt līgumu, iepriekš informēja uzņēmumā.

2011.gada 18.augustā PV pasludināja CAF par konkursa uzvarētāju, un PV valde atbilstoši konkursa nolikumam un, pamatojoties uz CAF piedāvājumu, nolēma noslēgt ar CAF vilcienu piegādes un uzturēšanas līgumu.

Līguma apspriešana tika pabeigta, un 2011.gada 21.novembrī tika parakstīts saskaņošanas protokols starp PV un CAF, kas apliecina apspriešanas rezultātus un kuram pielikumā tika pievienots saskaņotais piegādes un uzturēšanas līgums.

2011.gada 29.novembrī CAF rakstiski apliecināja PV savu vēlmi un gatavību parakstīt saskaņoto līgumu, lai varētu sākt elektrovilcienu un dīzeļvilcienu ražošanu un piegādi.

Kā ziņots, jauno vilcienu iepirkums saskāries ar dažādām problēmām. Vērienīgais vilcienu iepirkums no Spānijas kompānijas CAF joprojām nav saņēmis valdības akceptu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses