Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Globālā tirgus labvēlība var sekmēt eksporta apjomu kāpumu arī turpmāk

Jaunu rekordu krustcelēs

Pasaules tautsaimniecības norises Latvijas tautsaimniecības attīstībai ir bijušas labvēlīgas jau vairāk nekā divus gadus, ļaujot mūsu valsts ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem tikt pie aizvien jauniem pārdošanas rekordiem. Tas atspoguļojas arī valsts ārējās tirdzniecības statistikā. Proti, Centrālās statistikas pārvaldes apkopotā informācija liecina, ka mūsu valsts preču eksports pērn pieaudzis līdz jaunam vēsturiskajam rekordam, sasniedzot 12,34 miljardus eiro, kas ir par 7,2% vairāk nekā gadu iepriekš.

Top komentāri

Scorseze
S
Ko šī valdība darīs, kad būs nocirsts pēdējais koks Latvijā? Līdz šim tas bija raksturīgi tā dēvētajām "jaunattīstības valstīm", kursa vienkārši ļauj iznīcināt mežus un izvest apaļkoku uz ārzemēm (kas ir visnejēdzīgākais resursu izmantojums), Latvijai līdz tam nav tālu, ko darīsim pēc tam? Piezīmēšu, ka tie nav "ļaunie krievi", kuri izcērt mežus:)! Piekam, nejēdzīgi izklausās teksts par to ka Krievija neimportē mūsu pārtikas produktus, jo mūsu valdība taču visu laiku bļauj, ka pret Krieviju ir jāvērš arvien jaunas sankcijas!:):):)
Ekonomists 2000
E
Simbolisks attēls virs raksta. Jauns pasaules rekords gaidāms ja nu vienīgi mežu izzāģēšanas ātrumā. Pēc platības Brazīliju mums nepārspēt, atliek nocirstā platība uz vienu iedzīvotāju. Labi sen uz līzinga sapirktā jaudīgā zāģēšnas tehnika spiež uz likumdevēju, spiežot smazināt minimālo ciršanas vecumu, palielināt kailcirtes maksimālo izmēru un zāģēšanu piejūras kāpās un citās aizsargājamās teritorijās.
trusis nejaukais
t
atceros laicinju atpakalj visur runaaja par to kaa Latvija nu esot izaugusi par valsti kas eksportee produkciju ar augstu pievienoto veetiibu. she tev nu bija. atkal vienkaarshi brutaali paardodam dabas resursus. preciizi kaa 16 gadsimtaa, vajag naudinju - nozaagjee koku.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses