Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Mūsu valstī pastāvošais zemais atalgojuma līmenis jau iepriekš ir mudinājis cilvēkus pārcelties uz ārvalstīm. Sagaidāms, ka tā tas būs arī nākotnē

Ja algas nepieaugs, aizbraukšana no Latvijas turpināsies

Saņēmis nīgru repliku no pārdevēja piemājas veikalā, grasījos jau atcirst, ka viņam vajadzētu uzlabot savas komunikācijas prasmes ar veikala klientiem. Taču, pirms ko pateicu, atcerējos, ka sludinājums par pārdevēju vakancēm šajā veikalā ir redzams jau gandrīz divus gadus. Jāsecina, ka veikalā vienkārši trūkst darbinieku un arī šis cilvēks, visticamāk, saņem tikai minimālo algu vai tuvu tai. Tāpēc nav vērts atbildēt vai iet skaidroties ar veikala vadību, jo situācijā, kad darba devējam nav kas strādā, viņš arī nevar neko vairāk prasīt kā tikai pamatpienākumu izpildi.

Top komentāri

ļuļa
ļ
es jau nu teiktu, ka aizbraukšana turpināsies, ja nepārtraukti tiks celti nodokļi. valdība pilnīgi nojūgusies, uzvedas ar nodokļu naudu kā ar savējo un iedomājas, ka tā aug kokos, tipa, ja mums vajadzēs, izdomāsim jaunu nodoklīti. samaziniet valsts aparāta izdevumus, nevis nepārtraukti slauciet tautu - atcerieties, kad govs nosprāgst, viņu vairs slaukt nav iespējams.
senču ols
s
Es būtu aizmucis obligāti , bet man jau bija pienācis tāds vecums , kad manis tur nevienam nevajag, paliku šeit un esmu pensionārs , bet savu mūžu ko esmu pavadījis strādājot nekad nenoniecināšu , jo man tas dara gandarījumu , jaunie , dariet kā liekas labāk . Zivs meklē kur dziļāks , cilvēks vienmēr meklēs , kur labāk
Mazas algas maksāt lēti
M
normālas - ļoti dārgi. Lai izmaksātu pirmos 366 euro uz rokas personai bez apgādājamajiem, nodokļos ir jāsamaksā 166 euro. Lai izmaksātu divreiz 366 euro (732 euro) uz rokas, nodokļos ir jāsamaksā 540 euro. Tādēļ arī te ir tik zemas algas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brauc pie kaimiņiem

Mūsu valstī tūrisma industrija atgūstas lēnāk nekā Igaunijā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses