Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ļoti tuvu nulles punktam. Tautsaimniecības nozaru attīstība šogad varētu būt ļoti neviendabīga

Pasaules ekonomikas bremzēšanās, kas bija jūtama jau pagājušajā gadā, un pašreizējais koronavīrusa Covid-19 uzplaiksnījums sagādā ne mazums bažu par ekonomisko attīstību pasaulē un līdz ar to arī Latvijā.

Top komentāri

VVZ
V
Grūti nepiekrist autorei- attīstība tiešām būs nevienmērīga. Bet būs nozares, kas piedzīvos uzplaukumu, piemēram, apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji, zārku ražotāji, kā arī striķu un ziepju tirgotāji.
mjā
m
Man bija ļoti negatīva attieksme pret partiju "KPV LV" un tās ministriem. Nu kā var uzticēties visiem tiem kaimiņiem, gobzemiem un velnszin kam vēl? Bet šodien tvnetā esmu izlasījis Re:Baltnieces Evitas Puriņas rakstu "OIK atcelšanas sekas: ko noklusē Nemiro". Un re, kāds brīnums. Es sāku atbalstīt Nemiro. Re:Baltica kārtējo reizi rada aizdomas, ka tās žurnālisti un žurnālistes ir atlasītas palīgskolās vai izaudzinātas lielāko kretīnu izcilības inkubatoros.
ktbd
k
Mediji ziņoja, ka Ziemeļitālijā karantīnā ir palikuši 16 miljoni cilvēku. Tā nav taisnība. Par kādu pusmiljonu mazāk. Dažas stundas pirms karantīnas no turienes izbrauca tūkstošiem un tūkstošiem cilvēku gan ar automašīnām, gan ar vilcieniem, gan ar autobusiem. Tagad tūkstoši ierodas Dienviditālijā un ārsti gatavojas vīrusa uzliesmojumam dienvidos.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses