Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Taksometru jomā vajadzīgs vienkāršs nodokļu režīms

"Mēs, Taxify, atbalstām pārliecību, ka nodokļi ir jāmaksā, un mēs maksājam visus nodokļus, taču ir jābūt loģiskām un skaidri saprotamām visām tām prasībām, kas saistītas ar nodokļu maksājumiem. Pārāk sarežģīts nodokļu maksāšanas režīms traucē uzņēmējdarbības attīstībai jebkurā nozarē," intervijā Magdai Riekstiņai pauž Taxify pārstāvniecības Latvijā vadītājs Kārlis Ķezberis.

Top komentāri

VVZ
V
Vienkāršs un saprotams nodokļu režīms ir vajadzīgs jebkurā nozarē. Tagad nodokļu sistēma ir samuģīta tāpēc, lai nodokļu maksātājus jebkurā situācijā varētu izčakarēt, un viņš taisnību nevarētu atrast tiesā. Ir likumi, ir MK noteikumi, kuriem ir skaidrojumi, skaidrojumiem ir komentāri, komentāriem ir pielietošanas prakse utt., tādejādi odžu midzenim VID pretrunīgajos likumdošanas džungļos vienmēr ir "taisnība".
TrollisJT
T
VID neražo likumus, VID tos izpilda. Likumus ražo 100 gadījuma cilvēki, kuri ne par ko neatbild. Un, starp citu, bieži neprot aizpildīt nodokļu deklarāciju.
un vēl kas
u
prasības pēc nodokļu pazemināšanas, režīmu maiņas utt, ir tipiski uzņēmējiem....Kad vairs gada laikā nesanāk tik, lai kļūtu par miljonāru...tad sāk izvirzīt prasības valstij. Kad valstij jāmaksā nodokļi, tad uzņēmēji pēkšņi pazūd..... Nez-kāpēc tas tā?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses