Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Eiropas debates par gājēju un velo drošību

Sākusies pieteikšanās Satiksmes ministrijas un Eiropas Transporta drošības padomes (ETSC) augsta līmeņa debatēm par gājēju un velosipēdistu drošību un transportlīdzekļa vadīšanas nogurumā problēmu. Pasākums notiks 5. novembrī Rīgā, to atklās satiksmes ministrs Anrijs Matīss. Pirms diskusijas par to, kā uzlabot gājēju un velosipēdistu drošību, ar ziņojumiem uzstāsies Jespers Solunds, Dānijas Ceļu satiksmes drošības padomes biroja vadītājs, un Vidmants Pumputis, Lietuvas Satiksmes un komunikācijas ministrijas Ceļu satiksmes drošības daļas vadītājs.

Pasākuma dalībnieki tiks iepazīstināti ar Beļģijas Ceļu satiksmes drošības institūta veiktajiem padziļinātās ceļu satiksmes negadījumu izpētes datiem par faktoriem, kas veicina auto vadītāja nogurumu un miegainību Beļģijā.

ETSC katru gadu vairākās valstīs organizē šādas debates par satiksmes drošības galvenajām problēmām. Ceļu satiksmes drošības kvalitātes rādītāju programma tika izveidota 2006. gadā saistībā ar Eiropas Savienības mērķiem būtiski samazināt ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušo skaitu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena