Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Valmiera draudzīga arī tūristiem ar mājdzīvniekiem

Vai tas suns vai kaķis, vai cits mājdzīvnieks - dodoties tuvākā vai tālākā braucienā, ikviens četrkājainā kompanjona īpašnieks spiests aizdomāties - ko brauciena laikā darīt ar savu mīluli? Izrādās, labi gribot, šo sarežģījumu var atrisināt itin viegli. Lūk, Valmieras tūrisma informācijas centrs apkopojis informāciju par vietām, kur četrkājainais draugs būs tikpat gaidīts kā viņa īpašnieks.

Piemēram, Valmierā viesus kopā ar saviem četrkājainajiem kompanjoniem labprāt uzņem džeza klubā restorānā Parks, kafejnīcā Jauna saule, traktierī picērijā Liepziedi un rozmarīns, viesnīcas Wolmar restorānā Agnese, kafejnīcās Aurora un Elephant, restorānā La Garsa, Valmiermuižas alusdarītavas bārā un pat uz pasaulē vienīgā Gaujas tramvaja klāja! Ciemiņi tiks laipni sagaidīti, un četrkājainajam viesim atnesīs arī bļodiņu ar ūdeni.

Zināms arī, ka uz mākslas galerijas Laipa izstāžu atvēršanas svētkiem ik reizi ierodas vismaz viens četrkājainais. Neticēsiet, bet saimnieki ar saviem suņiem var doties ekskursijā pat pa Valmieras Drāmas teātra aizkulisēm! Apmeklētājiem ar mājdzīvniekiem ir atvērts arī atpūtas komplekss Avoti un Gaujas stāvo krastu sajūtu parks.

Vēlaties nakšņot viesnīcā? Par papildu samaksu viesus ar mājdzīvniekiem uzņem viesnīcas Vidzeme, WolmarNaktsmājas un Stadiona viesnīca, arī viesu māja Luca. Tas Valmierā. Šajā ziņā Vidzemes galvaspilsēta stingri pietuvojusies Eiropai. Ir kam līdzināties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko atvest ciemkukulī no Umbrijas

Umbrijas auglīgie ozolkoku meži, kristāldzidrie strauti un auglīgā zeme dāvā daudzas delikateses. Tāpēc tikpat daudz gardumu, ko nobaudīt uz vietas, no Umbrijas var atvest arī mājās.

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena