Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kariņš: Politiķu sarunas par atbalstu iedzīvotājiem energokrīzē nedaudz apgrūtina vēlēšanu tuvošanās

Politiķu sarunas par visdažādiem jautājumiem, tai skaitā par atbalstu iedzīvotājiem energokrīzes pārvarēšanā, nedaudz apgrūtina vēlēšanu tuvošanās, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" atzina Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Šādi viņš atbildēja uz jautājumu, vai ir noteikts konkrēts termiņš, kad valdībai būs gatavs plāns par atbalsta pasākumiem energokrīzes pārvarēšanai.

Premjers skaidroja, ka vēlēšanu tuvuma dēļ politiķiem ir vēlme iedzīvotājiem dažādās jomās sasolīt pārāk daudz, taču jāraugās, kā to visu varēs izpildīt reālajā dzīvē.

Uz atkārtotu jautājumu, vai ir noteikts datums, kad valdībai jābūt gatavam atbalsta pasākumu plānam, Kariņš atbildēja, ka pagaidām konkrēts termiņš nav nosprausts, jo situācija attīstās ļoti dinamiski. Vienlaikus viņš atgādināja, ka vasarai energoresursu rezervju pietiks, lielākās grūtības varētu sākties rudenī, iestājoties jaunajai apkures sezonai. 

Valdības vadītājs atzina, ka pagaidām ir ļoti grūti paredzēt, kādas būs gāzes cenas nākotnē. Tāpat viņš uzsvēra, ka inflācija skar visas jomas, ne tikai maksu par energoresursiem tiešā veidā.

Vienlaikus Kariņš uzsvēra, ka vēlas panākt, lai pieņemtie lēmumi apmierinātu visas iesaistītās puses, būtu ilgtspējīgi un spētu arī "pārvarēt vēlēšanu slieksni ar jauno Saeimu un jauno valdību".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē