Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Citi

Cēlās, nokļūstot pie aizas malas © DIENA

Pirmo mērķi pasaules čempionātā Šveicē ar pamatīgām grūtībām paveica Latvijas vīriešu florbola valstsvienība, kas pēc trīs neveiksmēm grupu turnīrā izslēgšanas kārtas pēdējā trešdaļā atspēlējās un ar 5:2 pārspēja Igaunijas komandu

FOTO, VIDEO: Jansons triumfē prestižās skrituļslidošanas sacensībās ASV

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 4. līdz 6. novembrim, Kalifornijā norisinājās vienas no ASV vadošajām brīvā stila skrituļslidošanas sacensībām Blading Cup 2022. Rīdzinieks Nils Jansons (30) uzvarēja ielu disciplīnas profesionāļu grupā, bet Toms Slukins (29) ar debiju ASV ieguva otro vietu Open grupā.

Bokseris Zutis Milžu cīņās izaicinās gruzīnu Gasijevu

12. novembrī, Tukuma sporta hallē (Pauzera ielā 7) jau devīto reizi risināsies starptautiskais profesionālo cīņu šovs Milžu cīņas. Arī šoreiz cīņu būrī pēc MMA, kikboksa un boksa noteikumiem cīnīsies pašmāju sportisti un cīkstoņi no ārzemēm. Vakara galvenajā cīņā pēc MMA noteikumiem ar gruzīnu Soslanu Gasijevu dūres krustos Kristaps Zutis.

FOTO: Pasaules kausa posms kamanu suņu sportā Limbažu novadā

Pagājušajā nedēļas nogalē Limbažu novada viesu namā Kraukļi tika aizvadīts IFSS (Starptautiskā Kamanu suņu sporta federācija) Pasaules kausa posms kamanu suņu sportā, ko rīkoja biedrība Sniega suņi sadarbībā ar Latvijas Kamanu suņu sporta federāciju un Limbažu novada domes atbalstu. Latvijas sportisti izcīnīja vairākas uzvaras un godalgotas vietas, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Skrējiens ar tubu Siguldā pulcē arī dažus vadošos skrējējus

Latvijā katru gadu tiek rīkoti daudz un dažādi sporta pasākumi, kur katrs ar kaut ko īpaši ir izceļams. Un pie šiem pasākumiem pievienojies vēl kāds - cik mums zināms, pasaulē vienīgais skrējiens ar mūzikas instrumentu - tubu, informē pasākuma rīkotāji.

Gailīte un Kuzmins triumfē pasaules čempionātā skeitborda slalomā

Argentīnas pilsētā Sanhuanā no 28. līdz 31. oktobrim norisinājās skeitborda slaloma pasaules čempionāts, kurā ievērojamus panākumus guvuši Latvijas skeitbordisti gan sieviešu, gan vīru konkurencē. Rīdziniece Anna Monika Gailīte izcīnījusi zelta medaļu līnijslalomā, bet Jānis Kuzmins no Olaines ieguvis zelta medaļas līnijslalomā, hibrīdslalomā un speciālajā slalomā. Latviešiem arī vairākas sudraba un bronzas godalgas.