Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Citi

Atgādināt par latviešiem © DIENA

Pavēruši Baltijas līgas finālčetrinieka durvis pēc vairāku gadu pārtraukuma, Dobeles Tenax handbolisti Pelvā negrasās palikt skatītāju lomā.

Vējonis kliedē baumas, ka pretendē vadīt LOK

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Raimonds Vējonis negrasās pretendēt uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu, bet uzskata, ka no tā būtu jāatkāpjas Žoržam Tikmeram.

Aizdomu ēna par Tikmera sievas uzņēmumu un LOK sadarbību; viņš to sauc par nomelnošanas kampaņu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidentam Žoržam Tikmeram intervijā ar LTV raidījumu Sporta Studija tika uzdots jautājums par viņa sievu – bijušās un tagadējās – daļēji piederošu uzņēmumu sadarbību gan ar LOK, gan ar olimpiskajiem centriem. Tikmers komentēja, ka nekādus pārkāpumus nesaskata, vēsta portāls sportacentrs.com. Vēlāk sestdien gan Tikmers ar LOK sociālo tīklu starpniecību izplatījis paziņojumu, kurā notiekošo nodēvējis par "nomelnošanas kampaņu".

Bahs pauž nožēlu par Eiropas valstu kritiku SOK rekomendācijām

Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidents Tomass Bahs ceturtdien pauda nožēlu, ka vairākas Eiropas valstis kritizējušas komitejas rekomendācijas ļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem atgriezties sacensību apritē kā neitrāliem atlētiem.

Kartuzovs un Bogdanova izcīna kārtējos Latvijas čempionu laurus galda tenisā

Latvijas čempionāta fināli galda tenisā šogad risinājās Ķekavā, kur finālposmā startēja 16 labākie meistari gan vīru, gan dāmu konkurencē. Sievietēm jau septīto reizi uzvaru svinēja salaspiliete Baiba Bogdanova, bet vīriešiem ceturto individuālo titulu ieguva daudzkārtējo čempionu Genādija un Olgas Kartuzovas dēls Oļegs Kartuzovs (Rīga), kurš kļuva arī par absolūto čempionu, jo uzvarēja gan vīriešu dubultspēlēs, gan arī jauktajās dubultspēlēs. Savukārt Bogdanovai divi zelti un viens sudrabs, informē Salaspils komandas pārstāvis Ivars Bācis.