Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Citi

FOTO: Izglītības un zinātnes ministrijas pateicības rakstus saņem Latvijas atlēti - Eiropas trešo spēļu laureāti

Šodien, 7.jūlijā, Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) īpašā godināšanas pasākumā sveica Eiropas III spēļu dalībniekus – sportistus, trenerus un atbalsta personālu. Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša pasniedza 17 pateicības rakstus par izcilajiem sasniegumiem, kā arī piešķīra uz Latviju atceļojušās divas zelta medaļas Agatei Caunei un Līnai Mūzei.

SKDS pētījums: LOK ir reputācijas problēmas

Pētijumu centra SKDS jūnija beigās un jūlijā veiktā socioloģiskā aptauja liecina, ka pēc iedzīvotāju domām Latvijas Olimpiskajai komitejai (LOK), ko pārņēmuši vairāki skandāli un pēc nedēļas gaidāmas ārkārtas prezidenta vēlēšanas, ir reputācijas problēmas.

Diskusija ar Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenta amata kandidātiem

11. jūlijā gaidāma Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas ārkārtas sesija, kuras laikā plānots izraudzīt jaunu prezidentu. Šobrīd uz LOK prezidenta amatu kandidē Latvijas Airēšanas federācijas prezidente Gunta Vlasenko, Latvijas Volejbola federācijas prezidents Jānis Buks un Latvijas Modernās pieccīņas goda prezidents Andris Feldmanis.

FOTO: Specifiskajā un grūtajā Vilkaču maratonā jauni uzvarētāji

Pagājušajā nedēļas nogalē Tukuma pusē jau septīto reizi notikušajā specifiskajā un grūtākajā Baltijas maratonā - Vilkaču maratonā – vairāk nekā 90 dalībnieku vidū uzaras izcīnīja Ģirts Dakša un Zane Tilta-Kūma, kuriem tā ir pirmā reize uzvarētāju godā, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Bronza Latvijas pārim arī Eiropas čempionātā 10 dejās jauniešiem

Slovākijā notikušajā Eiropas čempionātā 10 dejās (5 Standartdejas +5 Latīņamerikas dejas) 16-18 gadus vecajā jauniešu grupā rīdzinieki Ričards Krīviņš un Marija Golubeva sasniedza finālu un izcīnīja bronzas medaļu 27 pāru konkurencē, informē Latvijas Sporta deju federācijas (LSDF) preses sekretārs Ivars Bācis.