Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Ieteikumi: kas jāņem vērā, izvēloties flīzes

Viens no nemainīgi iecienītākajiem dažādu virsmu segumu veidiem ir flīzes. No funkcionālām līdz dekoratīvām, tās rotā gan tādas ierastas telpas kā vannas istabas, saunas un baseinus, gan dažādas ārtelpas un pat dzīvojamās telpas. Kuras flīzes izvēlēties konkrētajai virsmai, kuras ilgai kalpošanai vai drošībai pret slīdēšanu? Esam apkopojuši nosacījumus, kas jāņem vērā, ja plānojat izvēlēties flīzes.
Reklāmraksts

Kur noslēpusies Latvijas Romu (Čigānu) inteliģence ?

Lai kaut ko sasniegtu, ir vajadzīgs tuvāks vai tālāks mērķis – sasniedzamais rezultāts. Gadās, ka tā sasniegšanas ceļi ir atšķirīgi. Tie parasti attīstās neatlaidīgi pakāpeniski, metodiski un stratēģiski, kā arī, mēdz nomaldīties nepilnīgā un kļūdainā mērķvirzībā. Rīcībpolitika ir pasākumu kopa, instrumentāriju summa dažādi sociālās, valsts, ekspertu un profesionāļu zināšananu un kvalifikāciju līdzekļi, dažādu resursu, integrētu metožu pielietojums un komandas darbs, kurā katram, tās dalībā, atvēlēta sava leģitīma loma. Neviens no klātesošajiem nav lieks.
Reklāmraksts

7 ieteikumi, lai izveidotu patīkami mājīgu virtuvi

Gatavojot maltītes, ēdot un tīrot vairums no mums virtuvē pavada teju divas stundas dienā, bet, ja Jums ir liela ģimene – visticamāk trīs un vairāk stundas. Protams, virtuvē svarīga ir tīrība, taču mājīga un ērta vide būs daudz patīkamāka nekā sterila virtuve, kas atgādina slimnīcu. Ērta un mājīga virtuve nepieciešama ne tikai, lai padarītu laiku, ko tajā pavadāt, patīkamāku, bet arī tādēļ, ka labi iekārtota virtuve atvieglos ēst gatavošanas procesu.
Reklāmraksts

5 ieteikumi pastaigām ar suni gada tumšajā laikā

Nepielūdzami tuvojas rudens, tāpat arī tumšie un drēgnie vakari. Taču tas, protams, neatbrīvo no pienākumiem pret savu četrkājaino mīluli – neskatoties ne uz ko, pastaigās ar suni ir jādodas. Lūk, daži padomi, lai pastaigu laikā justos mierīgi un droši arī tad, kad ārā ir satumsis.
Reklāmraksts

Ziemassvētku dāvana kā piedzīvojums: 8 idejas, kā palutināt savus mīļos!

Lai izvairītos no pirmssvētku laikam raksturīgā iepirkšanās drudža, kas rada drīzāk stresu, nevis pozitīvas emocijas, ir gudri Ziemassvētku dāvanas sākt gādāt jau laicīgi. Bet - ko dāvināt, ja šķiet, ka viss jau ir bijis un gribas ko īpašu? Uzdāviniet piedzīvojumu! Tas sniegs pozitīvas emocijas un skaistas atmiņas, nevis krās putekļus skapja tālākajā plauktā. Izklausās labi? Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu visu laiku labākajām Ziemassvētku dāvanām!
Reklāmraksts

Kas jāņem vērā, izvēloties mājsaimniecības kāpnes?

Kāpnes ir neatņemama ikvienas mājsaimniecības sastāvdaļa – tās palīdz piekļūt vietām, kuras paša spēkiem aizsniegt nav iespējams. Lai Jūs būtu drošs, ka izvēlaties sev piemērotāko un labāko risinājumu, esam apkopojuši svarīgāko, kas jāņem vērā, izvēloties mājsaimniecības kāpnes!
Reklāmraksts

Pieci iemesli, kāpēc izvēlēties digitālā mārketinga aģentūru

Digitālais mārketings ir pareizā izvēle, ja gribi, lai tavs uzņēmums kļūtu pamanāms un iegūtu jaunus klientus. Bet kā rīkoties, ja tādi termini kā SEO stratēģija, Google Analytics, PPC vai digitālā mārketinga stratēģija tev ir sveši? Šādā situācijā labākais risinājums ir profesionāla digitālā mārketinga aģentūra, un raksta turpinājumā uzzināsi, kāpēc!
Reklāmraksts

Galda kalendāri izsmalcinātai laika plānošanai

Lai arī šobrīd populāri ir dažādi digitālie risinājumi laika plānošanai, tomēr nevar noliegt, ka galda kalendārs drukātā formātā savu aktualitāti nezaudē. Īpaši, ja tas ir personalizēts galda kalendārs ar ģimenes fotogrāfijām vai paša fotogrāfētiem dabas skatiem. Tāpat galda kalendāri var būt kā lieliska dāvana gan draugiem un radiniekiem, gan arī biznesa partneriem un lojālajiem klientiem.
Reklāmraksts

Kas tehnoloģiju uzņēmumam Apple padomā 2021. un 2022. gadā?

Neskatoties uz pandēmiju un tās izraisīto seku šķēršļiem, Apple arī šogad turpina tradīciju piedalīties dažādās konferencēs un jauno produktu septembra prezentācijās. Kas Apple padomā 2021. un 2022. gadā un kas no tā jau realizēts? Noskaidro šajā rakstā!
Reklāmraksts

Ieteikumi auto sagatavošanai ziemas sezonai

Straujiem soļiem tuvojas ziema un tam sekojošā ziemas riepu maiņa. Obligātajai sezonas riepu maiņai jānotiek līdz 1. decembrim, tāpēc ir vērts saprast, kā vislabāk sagatavoties ziemas sezonai, un kāpēc ir svarīgi izvēlēties sezonai atbilstošas riepas, kuras plašā klāstā pieejamas interneta veikalā Riepas1.lv.
Reklāmraksts

Atslēgas nomaiņa jebkura veida durvīm par draudzīgu cenu

Slēdzenes maiņai var būt vairāki iemesli. Viens no tiem ir vecās, parastās slēdzenes nomaiņa uz jaunu drošības nolūkos. Arī reizēs, kad aizmirsusies atslēga un durvis nepieciešams atmūķēt, lai iekļūtu mājā, iesakām slēdzeni nomainīt pēc iespējas ātrāk. Slēdzeņu sos serviss ir pakalpojums, kas būs noderīgs tajos gadījumos, kad slēdzene un atslēga ir salūzušas un bez profesionāļa palīdzības mājoklī neiekļūt. Šis serviss ir pieejams visiem, kuri dzīvo Rīgā un 50 km rādiusā ap to. Par to, kāda tipa slēdzene ir nepieciešama un piemērota konkrētajām durvīm, galva nav jālauza, jo tas tiek atstāts meistaru ziņā.
Reklāmraksts

Sagatavojies svētkiem! Kā izrotāt savu pagalmu ar āra lampiņu virtenēm

Tuvojoties īpašajam svētku laikam, šķiet, ka visa Latvija iemirdzas un kļūst par nedaudz gaišāku vietu. Un tomēr – ne visi baltos svētkos gaida ar patīkamu satraukumu. Ja īpašajā laikā kļūsti par Grinču, iespējams, ir jāmeklē veidi, kā radīt prieku pašam. Ziemassvētku virtenes ir lielisks palīgs noskaņas radīšanā. Atrodoties gaismiņu ieskāvumā ir grūti pretoties svētku šarmam. Turklāt iespaidīgu efektu iespējams panākt ar salīdzinoši vienkāršām darbībām.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi, kā izvēlēties mikroviļņu krāsni

Mikroviļņu krāsns ir vērtīgs izgudrojums - tajā var ērti un ātri pagatavot maltīti vai uzsildīt ēdienu. Mūsdienu mikroviļņu krāsnis savas funkcionalitātes ziņā ne ar ko neatšķiras no gāzes un elektriskās plīts vai cepeškrāsns. Dažus desmitus gadu atpakaļ presē tika tiražētas baumas par mikroviļņu krāšņu kaitīgo ietekmi uz cilvēka organismu. Šādām bažām nav pamata. Šobrīd mikroviļņu krāsniņas iziet obligāto sertifikāciju četros kvalitātes kontroles līmeņos un testus uz starojumu. Katrai mikroviļņu krāsnij ir vairāki aizsardzības līmeņi. Krāsns durtiņas blīvi piegulst, kad Jūs tās atverat, ierīce uzreiz izslēdzas. Tāpat uz mikroviļņu krāsns iekšējās sieniņas ir aizsargtīkls.
Reklāmraksts

Kādu spoguļkameru izvēlēties iesācējam?

Mūsdienās diezgan daudziem cilvēkiem patīk uzņemt fotogrāfijas. Tieši fotogrāfijas ir tās, kas var visilgāk saglabāt atmiņas no dažādiem pasākumiem, ceļojumiem, cilvēkiem vai arī vienkāršām ikdienas situācijām. Lielākoties fotogrāfijas tiek uzņemtas savam priekam, bet ir arī cilvēki, kur vēlas nodarboties ar fotografēšanu profesionālā līmenī.
Reklāmraksts

Kafijas automāti Philips – vienmēr izcila kafija

Daudziem tik ierasti sākt rītu ar tasīti smaržīgas kafijas, iemalkot aromātisku dzērienu, lai atgūtos pēc saspringta darba cēliena. Lai varētu kvalitatīvu kafiju baudīt ne tikai ofisā vai kafejnīcā, bet arī mājās, jāiegādājas labs kafijas automāts. Šobrīd kafijas automāti tirgū pārstāvēti tik plašā spektrā, ka izdarīt pareizu izvēli nebūt nav viegli. Parasti pircēji vairāk uzticas zināmu firmu produktiem un ne velti. Kurš gan nav dzirdējis par firmas Philips sadzīves tehniku?
Reklāmraksts

Ideālas Ziemassvētku dāvanas katrai gaumei

Ziemassvētki ir tie svētki, kurus gaida kā lieli, tā mazi. Istabā smaržo izrotāta eglīte, galdā tiek celti pīrāgi un cepetis, tiek saiņotas un pasniegtas dāvanas. Dažbrīd pat rodas sajūta, ka ir apstājies laiks! Svētku sajūtu noteikti pagarina saņemtās dāvanas, kas rada īpašas emocijas jaunākajiem ģimenes pārstāvjiem. Ejot ciemos vai uzņemot viesus Ziemassvētkos, ir patīkami pārsteigt visus ar gaumīgām dāvanām, neatkarīgi no tā, vai tie ir mazi, simboliski nieciņi vai kāds iespaidīgāks pārsteigums. Ziemassvētki, viennozīmīgi, ir brīnumu laiks un kādēļ gan neiepriecināt ar brīnumiem citus. Tā ir lieliska iespēja pasniegt ne tikai taustāmas dāvanas, bet arī dāvināt piedzīvojumus, sajūtas un pārsteigumus.
Reklāmraksts

Paklāji interjera atdzīvināšanai: ieteikumi telpas pārmaiņām

Paklāji ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā ikvienam mājokļa interjeram piešķirt izteiksmīgumu un īpašu šarmu. Ja dzīvoklim vai mājai nepieciešamas interjera pārmaiņas, tad jauna paklāja iegāde to var izdarīt ātri un vienkārši. Svarīgākais ir izvēlēties savam mājoklim atbilstošāko mīksto grīdas segumu, kas iederēsies gan kopējā mājokļa stilā, gan arī izpildīs visas prasības attiecībā uz kvalitāti un cenu.
Reklāmraksts

Kur pieejama akmens vate fasādēm?

Plānojot mājokļa siltināšanu, tiek izsvērtas dažādas alternatīvas. Katrai no tām ir savas priekšrocības, tāpēc izvēle ne vienmēr ir vienkārša. Lai palīdzētu Tev rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem – šajā rakstā apkopota svarīgākā informācija par vienu no siltinājuma veidiem – akmens vati. Kas ir akmens vate fasādēm un kur to iegādāties izdevīgi? Viss plašāk – rakstā!
Reklāmraksts

Kā vislabāk ātri iegādāties lietotu auto Rīgā?

Auto tirdzniecība Rīgā notiek dažādos veidos. Tieši Latvijas galvaspilsētā auto tirdzniecība norit visplašākajā mērā. Kā rīkoties, ja auto nepieciešams ātri - pirkt no kādas privātpersonas, tuvākā auto plača vai tomēr sertificēta automašīnu tirgotāja?