Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Tapis videoklips Mika Dukura dziesmai Home; mūziķis izziņo rudens akustisko koncertu sēriju

Šoruden latviešu dziedātājs Miks Dukurs koncertu sērijā Home muzicēs četrās Latvijas vietās, kas mūziķim saistās ar māju sajūtu. Tās ir pilsētas, kuru tuvumā Miks aizvadījis bērnību, dzīvojis un dzīvo šodien. Izziņojot koncertu sēriju, mūziķis izdod arī jaunā singla Home videoklipu.

Mūziķa singlā Home apspēlēta māju sajūta, tās siltums un miers - "mums ar sievu mājas, tā ir mūsu mazā Roma, šāds salīdzinājums iepīts arī dziesmas tekstā. Jāpaskaidro, ka uz Romu devāmies, kad tik tikko iepazināmies, tādēļ burtiski lidojām un lidojam vēl šodien! Mājas ir viss, jo tur dzīvo mana ģimene. Jau vairāk kā gadu jūtos dubultgaidīts atgriežoties mājās un tas ir neaprakstāms skaistums! Novēlu katram to sajust, bet tiem, kuri jau atraduši - nosargāt," jaunā skaņdarba vadmotīvus atklāj Miks Dukurs.

Dziesmas Home video versiju radījis jaunais režisors Emīls Ašmanis, galvenajās lomās iejutusies Anete Klapkalne un Kristaps Vanags. Videostāsts filmēts Kurzemes jūras krastos - Kaltenē.

Akustiskā koncertu sērija notiks 13.oktobrī Vidzemes koncertzālē Cēsis, 20.oktobrī Ādažu kultūras centrā, 26.oktobrī Liepājas koncertzālē Lielais Dzintars, kā arī 4.novembrī Rīgā, Spīķeru koncertzālē.

Šie Mika Dukura koncerti paredzēti klusāki un intīmāki nekā ierasts, taču ne mazāk enerģiski. Līdzās dziedātāja zināmākajām dziesmām, koncertos paredzēts atskaņot pirmatskaņojumus, kā arī dziesmas, kuras ikdienā netiek izpildītas.

Biļetes pieejamas - www.ekase.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko