Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 2. - 8. jūnijs

Nedēļas horoskopu 2. - 8. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Ik pa laikam būs jāatgriežas pie nepabeigtiem darbiem. Vadība gaidīs no jums lielāku iniciatīvu un atdevi. Iespējams, esat noguris. Izdariet visu, kā prasīts, un ejiet tālāk, mierīgi pārlaidiet šo periodu, citas izejas pašlaik nav. Atturieties aizdot naudu un arī pats netērējieties – vasarā būs nepieciešami līdzekļi ceļojumam vai lielākam pirkumam. Nebūs ne laika, ne patikšanas ārpusmājas pasākumiem. Mīļotais cilvēks bieži būs nervozs, vilks uz strīdiem. Netinciniet iemeslus, gaidiet brīdi atklātai sarunai. Mīļā miera labad laidiet gar ausīm vecāku pārmetumus. Vienmēr esiet sirsnīgs un labvēlīgs.

VĒRSIS. Dzīvojieties saules pusē. Nekrājiet negatīvas emocijas, uzmundriniet un atbalstiet apkārtējos cilvēkus. Domstarpības izdosies noregulēt mierīgā ceļā. Ja jūtat, ka jums pietiek spēka, painteresējieties par papildu darbu. Varat palīdzēt citiem, bet nepārtērējiet enerģijas rezerves. Eksperimentējiet ar nebijušām sajūtām. Būs dažādas iespējas atslēgties no ikdienas darbiem. Izmantojiet savu uzkrāto jaudu pilnā mērā! Nepārmetiet mīļajam draugam aizmāršību vai nevērību – tie ir nebūtiski sīkumi šajā trauksmainajā laikā. Periods piemērots, lai tiktu skaidrībā par savām patiesajām jūtām.

DVĪŅI. Dinamisks un samērā veiksmīgs periods. Zaļojošā gadalaikā cerības un mērķi cels spārnos. Tiešajā darbā gan izrādīsies, ka veicamā ir vairāk, nekā bijāt plānojis. Sargājiet laba darbinieka reputāciju. Var paplašināt darbības jomu, bet svarīgos pienākumus tad veiciet perioda sākumā, jo visu reizē nepaspēsit. Neļaujiet karjeristam savtīgos nolūkos izmantot jūsu labsirdību. Svarīgi pēc ziemas parūpēties par veselību un labu izskatu. Iespējams, brīvdienās atvase iepazīstinās ar ļoti tuvu draugu. Lieciet lietā savu gudro prātu un nekritizējiet bērna izvēli. Romantiskās attiecībās plūdīs jaunas vēsmas.

VĒZIS. Iespējams spējš pavērsiens turpmākajā ceļā. Ļoti nogurdinās rutīnas darbs, tāpēc ik pa brīdim ļaujieties īsai atpūtai. Kāds notikums pārbaudīs jūsu principu noturību. Rīkojieties tā, lai sirdsapziņa neko neliek nožēlot. Jūsu saistošo ideju izklāsts ieinteresēs kolēģus. Lietišķos darījumos neko neparakstiet bez konsultēšanās ar juristiem. Jābūt ļoti piesardzīgam, vērienīgi iepērkoties vai ieguldot biznesā valsts vai personīgo naudu. Sarežģītās situācijās izmantojiet dzīves pieredzi un uzticamu draugu palīdzību. Jo sirsnīgāku atbalstu sniegsiet mīļotajam cilvēkam, jo mierīgāks būs paša prāts.

LAUVA. Attiecībās esiet iecietīgs. Var rasties problēmas ar sadarbības partneriem. Gādājiet, lai tās nepāraug tiesu darbos. Noderēs prasme ne tikai gudri runāt, bet arī uzklausīt. Meklēsit jaunas radošās izpausmes iespējas, varat tikt pie izdevīga piedāvājuma. Labs laiks izstrādāt mājas celtniecības projektu, nostiprināt īpašumtiesības. Izmantojiet iespējas, neko neatlieciet uz vēlāku laiku. Nogurums var saasināt attiecības ģimenē. Atturieties no sīkiem sadzīviskiem strīdiem un pārmetumiem. Svarīgi atklāti izrunāt neskaidrības, varbūt pat uz laiku pašķirties, lai saglabātu to, kas jums ļoti dārgs.

JAUNAVA. Neizdosies veidot attiecības pēc saviem noteikumiem. Pairušo kopdzīvi vēl spēsit sakārtot tikai ar lielu pacietību. Atsakieties no ambīcijām, nesapostiet aiz sevis visus tiltus. Darbā profesionālo un radošo ideju kvalitāte piesaistīs potenciālos sponsorus. Piemērots laiks personisko dokumentu kārtošanai valsts iestādēs. Pārbaudiet kredītu, līgumu, rēķinu termiņus. Nopietni pievērsiet uzmanību ārējam izskatam. Eksperimentējiet ar idejām. Atturieties no cenšanās arvien no jauna atgādināt savus personīgos nopelnus atvašu dzīvē. Esiet uzmanīgs ceļā. Uz ārzemēm labāk doties ar lidmašīnu.

SVARI. Dienas mierīgi un klusi sekos cita citai. Jutīsit personīgu grūti pārvaramu nogurumu. Darbā māks ideju un vēlmju apsīkums. Vēlēsities biežāk palikt vienatnē. Daļu pienākumu uzticēsit labiem kolēģiem. No pelēcības izsitīs kāds maznozīmīgs sīkums. Jauna apģērba kārta, brauciens ārpus dzīvesvietas, interesanta grāmata, saruna ar paziņu. Skaisti mirkļi dabā dos jaunu spēku, radīsies jauda iesākto darbu īstenošanai. Atstājiet vēlākam laikam nopietnas sarunas ģimenes lokā. Pašlaik būs grūti atrast īstos vārdus nozīmīgai tēmai. Vajag labi izgulēties, atpūsties un ar svaigu galvu turpināt gaitas.

SKORPIONS. Konflikta situācijās svarīgi saglabāt cieņpilnu stāju. Neesiet sīkumains. Biznesā varat slēgt vienošanos, veikt investīcijas, iegādāties ko nozīmīgu. Iespējams ļoti izdevīgs līgums. Apdomājoties mērķtiecīgi uzveiksit pēkšņi radušos šķēršļus. Esiet godīgs saskarē ar cilvēkiem. Palīdziet tuvākajam draugam ķibelē. Attiecībās atturieties pacelt balsi. Parūpējieties par laba ārējā izskata uzturēšanu. Sportojiet, biežāk dodieties dabā. Gādājiet par veselīgu uzturu. Baudot saules starus, esiet uzmanīgs, ievērojiet mēru. Iegādājoties jaunas drēbes, vecās nododiet labdarībai.

STRĒLNIEKS. Laiku paņems attiecību kārtošana ar partneriem. Neizpildīts solījums vai aizmirsts parāds var kļūt par konflikta cēloni. Draugi mudinās izmēģināt spēkus jaunā jomā. Nevajadzētu īpaši paļauties uz palīdzību no malas. Veiksies darbi, kuros atbildība par visu guls uz paša pleciem. Nopietni piestrādājiet pie kvalitatīva rezultāta, precīzi izpildiet uzdoto. Pašsajūta mudinās nopietnāk rūpēties par veselību. Painteresējieties par vecāku vajadzībām un ģimenes locekļu interesēm arī tad, ja šķiet, ka ar viņiem viss ir pilnīgā kārtībā. Nāksies atlikt plānus, kas saistīti ar paša vēlmēm.

MEŽĀZIS. Pārņems nogurums un izdegšanas sajūta. Apdomīgi reaģējiet uz notiekošo, izvairieties no steigas un asiem vārdiem. Velti tērēsit enerģiju, cenšoties izpatikt neapmierinātu kolēģu vēlmēm. Atturieties no žēlošanās un sevis šaustīšanas. Pārdomāsit iespēju dažādot vasaras atvaļinājuma plānus. Lemsit ieviest kārtību savā lauku īpašumā. Rodiet iespēju atvasēm pelnīt naudu savām vajadzībām. Var rasties aizdomas par dzīvesdrauga uzticību. Ja briest konflikts attiecībās, novērtējiet situāciju mīļotā cilvēka acīm. Skaidrību viesīs godīga un atklāta saruna. Par turpmāko lemiet kopīgi.

ŪDENSVĪRS. Perioda sākumā nepieciešama īpaša koncentrēšanās. Ja bijāt bez darba un samazinājās iztikas līdzekļi, vienā brīdī situācija var mainīties. Iespējams līguma piedāvājums jūsu profesionālo interešu jomā, tiks solīta iespēja darboties ilgtermiņa projektā. Pārbaudiet informāciju. Lielākais klupšanas akmens var būt nedrošība. Pārvariet to, mācoties no iepriekšējās pieredzes – jums tiks dots laiks un iespējas to darīt. Vasarā brīvajā laikā varat apceļot Latviju. Laikus iegādājieties biļetes brīvdabas pasākumu apmeklējumiem.

ZIVIS. Biznesa jomā var sākt ko pilnīgi jaunu vai veiksmīgi investēt pašreizējā projektā. Sasteigta un pārāk emocionāla darba intervija nenesīs cerēto rezultātu. Neesiet augstprātīgs pret apkārtējiem. Sevis pārvērtēšana var sāpīgi atspēlēties. Ar varu rīkojoties, sastapsiet stipru pretestību. Mīļotajiem mierīgs, skaists un piepildīts siltu attiecību laiks. Savā aizņemtībā atrodiet laiku, lai veltītu uzmanību, mīlestību un gādību atvasēm. Stipriniet bērnos pārliecību par saviem spēkiem, iedrošiniet viņus piepildīt sapņus. Harmoniju tuvinieku starpā panāksit, rēķinoties ar katra vajadzībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko