Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Šodien

Ābols: Turpmāk pretinieki par šādām kļūdām mūs sodīs © DIENA

Latvijas hokeja izlasei ir ļoti spēcīgs vārtsargu trio, tomēr atkal tika pieļauts pārāk daudz kļūdu, bieži vārtu vīru atstājot neapskaužamā situācijā, pēc pasaules čempionāta spēles pret Kazahstānu sarunā ar Sporta Avīzi teica valstsvienības uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

SIA ZZ Dats: Kopš marta ārvalstīs atprečotas 273 e-receptes

Kopš pārrobežu e-recepšu datu apmaiņas ar noteiktām dalībvalstīm, Latvijas iedzīvotāji šo pakalpojumu izmantojuši 273 reizes, iegādājoties elektroniski izrakstītās zāles atrodoties ārzemēs. Savukārt ārzemnieki šādu iespēju Latvijā izmantojuši 120 reizes.

Latvija piešķir 10 miljonus eiro artilērijas munīcijas iegādei Ukrainai

Valdība otrdien slēgtā sēdē nolēma piešķirt 10 miljonus eiro artilērijas munīcijas iegādei Ukrainai, turklāt vasarā ukraiņiem piegādās kārtējo dronu sūtījumu, pēc sēdes žurnālistiem apliecināja premjere Evika Siliņa (JV) un aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Kijiva: Situācija Vovčanskas rajonā tiek kontrolēta

Ukrainas armijas ģenerālštābs otrdien, sniedzot jaunāko informāciju par Krievijas karaspēka uzbrukuma gaitu Harkivas apgabala ziemeļos, norāda, ka situācija Vovčanskas pilsētas apkārtnē tiek kontrolēta.

Juščenko: ASV kavējoties ar palīdzību, Putins vairojis postu

ASV Kongresa kavēšanās ar militārās palīdzības apstiprināšanu Ukrainai bija "milzīga laika šķērdēšana", un tās dēļ Krievijas diktators Vladimirs Putins vairojis ciešanas jau divus gadus ilgstošajā iebrukumā un pagarinājis karu, intervijā ziņu aģentūrai Associated Press atzina bijušais Ukrainas prezidents Viktors Juščenko.

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ikvienu aicina filmēties filmā par leģendārā basketbola kluba TTT izveidošanos

Filmas Tīklā. TTT leģendas dzimšana pirmizrāde ir gaidāma 2025. gadā, kad Latvijā notiks Eiropas čempionāts basketbolā. Tikmēr ikvienam, ne tikai basketbola vai kino fanam, ir unikāla iespēja nofilmēties Dzintara Dreiberga jaunajā filmā par latviešu leģendārās sieviešu basketbola komandas TTT izveidošanos

Putins šonedēļ apmeklēs Ķīnu

Krievijas diktators Vladimirs Putins šonedēļ ieradīsies vizīte Ķīnā, otrdien paziņoja Ķīnas Ārlietu ministrija.

FOTO: Ar jauniem uzvarētājiem un ukraiņu skrējienu aizvadīts Patria race otrais posms Ozolniekos

Svētdien, 12. maijā, Ozolniekos ar vairāk nekā 200 dalībniekiem no Latvijas un Lietuvas dažādās distancēs tika aizvadīts populārā šķēršļu skrējiena Patria race šīs sezonas otrais posms, par uzvarētājiem kļūstot Andim Saknem un lietuvietei Diānai Verikaitei, bet otrās vietas ieguvējai Kristīnei Vāverei esot labākajai Latvijas sieviešu vidū, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

ASV aizstāv Izraēlu pret apsūdzībām genocīdā

ASV valdība pirmdien aizstāvēja Izraēlas vadību pret apsūdzībām, ka tā īstenojot genocīdu pret palestīniešiem savā cīņā pret kaujinieku organizāciju Hamās Gazas joslā.

Šodien atklāj ikgadējo Punctum festivālu

Literatūras žurnāls Punctum, svinot savu 10. dzimšanas dienu, festivālu šogad velta cilvēka un dabas mijiedarbībai. Lasījumos un performancēs ekoloģijas tēmas risinās pašmāju un ārvalstu literāti, aicinot pārvērtēt un apvērst varas pozīcijas cilvēka un dabas nošķīrumā. Festivāls norisināsies no 14. līdz 24. maijam.

Thunder izlīdzina rezultātu sērijā ar Mavericks

Oklahomasitijas Thunder komanda pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra spēlē pārspēja Dalasas Mavericks un Rietumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-2.

Paaudzes krāj atšķirīgi © DIENA

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Kalendārs

Maijs, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9