Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Aicina piedalīties tiešsaistes pusmaratonā

Nākamsestdien, 23. maijā, norisināsies Latvijas Universitātes (LU) organizētais Open Online tiešsaistes pusmaratons, kurā aicināts piedalīties jebkurš interesents, skrējiena vietu izvēloties pēc savas patikas un iespējām

Kā norāda LU, visi šīgada pavasara un vasaras sākuma sporta pasākumi, tajā skaitā Liepājas pusmaratons, Rīgas maratons un citi, ir atcelti, "tāpēc visiem, kas speciāli trenējušies šiem pasākumiem, nav iespējas parādīt, cik laba sportiskā forma pa ziemas mēnešiem ir iegūta". Lai šādu iespēju tomēr nodrošinātu arī Covid-19 krīzes ierobežojumu apstākļos, LU Sporta centrs 23. maijā rīkos Open Online pusmaratonu, kurā attālināti un individuāli varēs piedalīties ikviens sporta draugs. 

Dalībnieki varēs izvēlēties – startēt desmit kilometru vai pusmaratona distancē. Rezultāti abās distancēs tiks apkopoti Endomondo lietotnē, bet pusmaratona distances dalībnieku rezultāti tiks piefiksēti arī tiešsaistē ar LocaToWeb lietotni, kas atļaus sacensību organizatoriem un arī līdzjutējiem sekot līdzi pusmaratona dalībnieku rezultātiem tiešsaistē, informē LU. Līdzjutēji to varēs darīt LU Open Online pusmaratona mājaslapā, kur tiešsaistē visu sacensību laiku tiks pārraidīta rezultātu tabula.

Abās distancēs sievietes un vīrieši tiks vērtēti atsevišķi. Katrā distancē ar medaļām un balvām, ko nodrošina sacensību atbalstītāji, tiks apbalvoti gan vīriešu, gan sieviešu grupu pirmo trīs vietu ieguvēji.

Dalība sacensībās ir bez maksas. Reģistrēties tiešsaistes pusmaratonam iespējams elektroniski, līdz 22. maija plkst. 17.00 aizpildot pieteikuma anketu. Vairāk informācijas un pieteikšanās – www.lu.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nav gardas kūkas – nav svētku!

Vērgales pagasta Kūku lādes īpašniece Kristīne Einase uzskata, ka ir jātiecas uz priekšu, "jo – kas apstājas, tas krīt atpakaļ".

Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits