Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

14.jūlijā Rojā vērienīgi svinēs Zvejnieksvētkus

Sestdien, 14.jūlijā Rojā tiks svinēti tradicionālie Zvejnieksvētki, kuru ietvaros apmeklētāji varēs vērot Latvijas spēkavīru čempionātu, kļūt par aculiecinieku Jūras valdnieka izbraucienam pa pilsētas ielām, kā arī nobaudīt kūpinātas zivis. Svētki noslēgsies ar uguņošanu un nakts balli Rojas pludmalē, kurā uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi.

Dažādas aktivitātes Rojā sāksies jau no rīta, savukārt plkst.13.00 pilsētā ieradīsies Jūras valdnieks, kurš riteņbraucēju pavadībā dosies izbraucienā pa pilsētas ielām. Svētkos spēkiem mērosies arī stiprākie Latvijas vīri Raimonda Bergmaņa vadībā, jo Rojā notiks Latvijas spēkavīru čempionāts, informēja Rojas novada kultūras pasākumu organizatore Dace Broka. Radošas nodarbes svētku jaunākajiem apmeklētājiem nodrošinās Pasaku nama izklaides un Annels atrakcijas. bērni varēs doties izjādē ar zirgiem, kā arī aplūkot kluba Felimurs kaķu izstādi.

Tā kā 14.jūlijā savu vārda dienu svin Oskari, viņiem svētku laikā tiks dāvināta iespēja piedalīties īpašā vārdadienas izlozē un īpašas nozīmītes.

Par zvejniekdienas kņadu gādās Talsu pūtēji, tautas deju kolektīvs Degsme, televīzijas šova Latvijas zelta talanti dalībnieki Rhytmical Storm, Okartes skatuves zvaigznes Mārtiņš Ruskis, Māra Katarska, Kristaps Pujāts un Madry, kā arī grupa The Seventh Floor.

Lielā Zvejnieksvētku nakts balle notiks Rojas pludmalē, kurā no plkst. 20.00 uzstāsies tādi Latvijā pazīstami mūziķi kā Liene Šomase, Igo, Lauris Reiniks, Liene Candy, grupa Labvēlīgais Tips. Vakara dīdžeju lomā iejutīsies Ufo un Roberts Lejasmeijers.

Pusnaktī virs Rojas debesīm svētku dalībnieki varēs vērot uzplaukstam ugunspuķes, lai vēlāk līdz pat rīta ausmai turpinātu dejas pludmalē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko