Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ātruma cilts video: Latviju pārņem pasaules velobraukšanas trakums

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma cilts sēriju - šoreiz raidījumā viss par un ap riteņbraukšanu, jo studijā viesojas velosportists, fiksīšu karalis Toms Alsbergs, lai iepazīstinātu skatītājus ar aktualitātēm daudzpusīgajā velobraukšanas kultūrā un velo sacensību kaislībām, kuras jau pavisam drīz piedzīvos Rīgas ielas.

Riteņbraukšanas sezona rit pilnā sparā, un aizraujoši jaunumi norisinās arī velosportā. Ātruma cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz studiju aicinājuši Latvijas slavenāko fiksīšu jeb fiksētā pārnesuma velosipēdu braucēju Tomu Alsbergu. Toms jau vairākus gadus kritēriju sacensībās pārstāv Spānijas komandu Poloandbike, un nu tai pievienojies vēl viens latvietis - olimpietis Haralds Silovs! Kas kopīgs velosportam un ātrslidošanai un kā Haraldam sokas pie fiksīša stūres – par to plašāk Ātruma cilts jaunākajā raidījumā.

Arī Rīgu jau šīs vasaras beigās pārņems velo sacensību bums, jo no 22. līdz 26. augustam galvaspilsētā norisināsies vērienīgais Pasaules velokurjeru čempionāts, kas vienlaikus ir pasaulē lielākie pilsētas velokultūras svētki, ik gadu pulcējot simtiem veiklāko un ātrāko velokurjeru no visas pasaules. Programma solās būt gana trakulīga ar lielu dalībnieku skaitu, tādēļ Toms aicina autovadītājus būs saprotošiem un ar cieņu izturēties pret sacensību dalībniekiem.

Tiem, kuri velosipēda vietā priekšroku dot auto vadīšanai, Artūrs Virbulis sagatavojis ieskatu alternatīvā autosporta sacīkšu jaunumos. Aizvadītās F1 sacīkstes, pēc Artūra domām, bija visai garlaicīgas, savukārt Austrālijā notiekošās lieljaudas V8 motoru spēkratu sacensības V8 Supercars gan ir uzmanības vērtas! Sacensības iemājo īstenu austrāliešu aizrautību ar spēcīgiem dzinējiem un apbrīnojamu lojalitāti pret Ford un General Motors Holden.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko